Футболистът от Локо Пловдив Дани Кики проговори за връзката си с Преслава!

"Стига вече! Какво си мислите?! Стига с тази Преслава! Тя развали семейството ми!" - всички тези думи, изречени с гневен тон на висок глас, са на футболиста от Локо Пловдив Дани Кики. 26-годишният полузащитник с арабски корен - татко му е сириец, а родителката му българка, се закани да съди този, който е изфабрикувал несъществуващата му любов с Преслава.

[caption id="attachment_325501" align="alignright" width="300"]Преслава Дани Кики изригна срещу клюките за връзката му с Преслава[/caption]

Припомняме, че преди няколко дни гръмна клюката, че Дани Кики и Преслава са заедно, като дори били засечени в доста интимни отношения в известен пловдивски нощен клуб. Тези писания обаче накарали половинката на Дани Кики - моделката Антония Иванова да изригне с цялата си сила срещу него и дори да го заплаши с раздяла, пише вестник "България днес".

Затова вместо Преслава, която отказа коментар по въпроса, Дани Кики реши да проговори и да разкрие веднъж завинаги цялата истина за отношенията си с певицата - бивше гадже на Жоро Бирмата.

"Познавам Преслава - да, това е вярно. Но единственото между нас е това познанство. Нямал съм общо с нея, нямам и няма да имам. Всичко, което написаха, са глупости и някой ще бъде осъден заради това! Веднага ги давам на съд, защото ми развалиха семейството с тази Преслава. Знаете ли какви скандали съм изтърпял и то за няма нищо?!", бесен е Дани Кики и отново категорично заявява, че връзката или дори закачката му с Преслава, са пълни измислици.

Между другото стана ясно, че не само жената на Дани Кики, а и бившият на Преслава - Георги Станоев, се е вързал на последните слухове и е потърсил певицата, за да й държи сметка.

Двамата с Преслава може и да са разделени, но отношенията им продължават да са все така бурни и Георги Станоев да счита, че още може да търси сметка от нея и да опитва да я върне при себе си. На този етап от време обаче, това се явява мисия невъзможна, или поне така твърди пред дружките си самата Преслава.