Жени Калканджиева за Тачо: Или ще се преоткрием, или това е краят

Жени Калканджиева за Тачо: Или ще се преоткрием, или това е краят
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева разкри своите цели във „ВИП Брадър“! Тя влиза в шоуто, за да си изясни отношенията със съпруга си Тачо, който я унижи публично преди време!

Едни от най-ярките образи на „ВИП Брадър“ тази година изглежда, че ще бъдат Жени Калканджиева и мъжът й Тачо. Двамата влязоха в шоуто, за да си изяснят отношенията и да разберат дали имат бъдеще. Както е известно, Стефан Манов унизи бившата Мис България, залитайки по Зорница Линдарева. Това е история, която се разчу из цяла България и която самата Жени все още не е превъзмогнала. Тя обаче се надява, че именно „ВИП Брадър“ ще й даде отговора за това дали може да прости на Тачо.

Какво ли ще се случи с Тачо и Жени Калканджиева в риалитито "ВИП Брадър"?!

Какво ли ще се случи с Тачо и Жени Калканджиева в риалитито „ВИП Брадър“?!

„В Къщата със сигурност ще бъде интересно. Ние влизаме вътре с ясна цел. Или ще се преоткрием, или ще се разделим завинаги.“ – сподели Жени Калканджиева специално за „ВИП Брадър“.

Проблемите между двамата продължиха и след авантюрата на Тачо с Линдарева, въпреки че Жени опита да го скрие от камерите. Новите забежки на Стефан продължиха и през тази година, дори жена му го беше изхвърлила от общия им дом, припомня Kliuki.bg. Затова изглежда някак подозрително, че двамата влизат като двойка с намерение да съживят връзката и брака си.

За Тачо това е първа медийна изява в живота му, докато Жени Калканджиева е една от най-големите звезди на съвременна България. Мегазвездата на „ВИП Брадър 2014“ Йорданка Христова обаче реши, че мястото на брачната двойка с проблеми е във възпитателния център на Къщата, където щяло да се види дали Тачо ще се огледа за други красавици, тъй като там попаднаха повече жени.

Жени Калканджиева вече има опит в неблагоприятните условия на живот в едно риалити от участието си в „Къртицата“. Там вдигна много скандали – някои заслужени, други не толкова. Дали ще вдигне мерника на някого и във „ВИП Брадър“, в това число може би и на самия Тачо, предстои да видим.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар