Любовно обяснение в стил „Ласкин“ разплака Алекс Сърчаджиева! (ВИЖ ТУК)

Любовно обяснение в стил „Ласкин“ разплака Алекс Сърчаджиева! (ВИЖ ТУК)
5 (100%) 4 votes

Иван Ласкин за пореден път доказа любовта си към Алекс Сърчаджиева!

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева със сигурност са една от най-нестандартните и шеметни двойки в България. И отдавна са спечелили симпатиите на всички с липсата на каквито и да било лиготии и сълзлива романтика по отношение на съвместния си живот.

Че двамата се обичат безумно, това е видимо от самолет. Но още по-хубавото е, че след толкова години заедно, те продължават да намират нестандартни и забавни начини да си признаят /без бой/, че още са лудо влюбени. Такова беше и обяснението в любов, с което Иван Ласкин изненада снощи красивата си половинка във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин – родени един за друг

Докато Алекс Сърчаджиева караше цяла България да се радва на чара и безспорните й умения на тв водеща при старта на новия сезон на Вип Брадър, Иван Ласкин реши да се „изфука“ пред всички каква жена има. С пълно право, разбира се.

На личната си страница във Фейсбук актьорът избухна с неочаквано признание към Алекс Сърчаджиева, написано по начин, на какъвто е способен единствено той. Посланието му към прекрасната Алекс Сърчаджиева цитираме дословно:

„На добър час, мое момиче! Няма толкова ток в телевизора, колкото има само в една от миглите ти! Толкова си добра, че всяка една от водещите в БГ ефира, гледайки те трябва да си нахлупи фустата на главата и пищейки от срам безцелно да се изпари. И, ако случайно стигне до Полски Тръмбеж, да се засели в изоставен краварник в който до края на живота си да гледа втренчено в една тухла с размер 16:9.))))) Обичам те!!!“.

Думите на Иван Ласкин бяха оценени „по достойнство“ от многобройните му приятели в мрежата, които си „счупиха“ пръстите от лайкове, коментари и пожелания.

Най-щастлива от това излияние, написано изцяло в стила „Ласкин“, е самата Алекс Сърчаджиева, въпреки че думите на мъжа й със сигурност са жегнали не едно сърце на конкурентките на Алекс в останалите медии, пък и в самата Нова телевизия. Можем да твърдим обаче, че влюбеният Иван Ласкин и пет пари не дава за това.

„Браво на тях! Дай Боже повече професионалисти като Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева и повече семейства като тяхното! Тогава може и да се оправим“, коментират в мрежата симпатизанти на двамата актьори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Любовно обяснение в стил „Ласкин“ разплака Алекс Сърчаджиева! (ВИЖ ТУК)”

  1. Antoniq Stefanova

    сеп. 16. 2014

    правилното изписване е Полски Тръмбеш

Добавете коментар