Драма разтърси семейството на Ани Салич!

Драма разтърси семейството на Ани Салич!
4.3 (85%) 4 votes

Ани Салич е отчаяна и това разстрои Лазар и Хана!

Драма тресе семейството на Ани Салич. Водещата новинарка на Нова телевизия е отчаяна дотолкова, че разтревожи дори двете си деца Лазар и Хана. Това констатираха очевидци, присъстващи на първия учебен ден вчера в Италианския лицей в столицата, където учат наследниците на Ани Салич и съпруга й Бранко.

Точно там обаче се крие и причината за страданието на водещата. Истината е, че за първи път от толкова години насам, Бранко Салич не отиде да придружи децата си за първия им учебен ден, както е правил винаги досега. Липсата му не можа да остане незабелязана от всички наоколо, както и видимо посърналия вид на Ани Салич, пише вестник „Всеки ден“.

Ани Салич

Ани Салич е съсипана, защото този път явно изгуби Бранко завинаги

Ани Салич се появи в двора на школото без грим, с уморено и измъчено лице и дори ведрият дух на тържеството не успя да предизвика усмивка на лицето й, разкриват свидетели на станалото.

„Ани Салич дори не се беше сресала, както го прави винаги. Виждали сме я през миналите години и тя винаги се е стремила да изглежда така, както подобава на популярността и имиджа й. Сега обаче не приличаше на себе си – бледа, умислена, с коса вързана на миша опашка и стърчаща във всички посоки. Това не е тази Ани Салич, която ние познаваме. А децата й Хана и Лазар през цялото време се суетяха около нея и също изглеждаха без настроение“, описват видяното родители, присъстващи на събитието.

Фактът, че Ани Салич е сам сама с децата си в този важен ден, който никога преди съпругът й не пропускал, доказва, че Бранко и тя наистина са се разделили. Слуховете за края на брака им датират отдавна, но към днешна дата Бранко Салич вече се е изнесъл от общия им дом, убедени са запознати.

Припомняме, че Ани Салич опитваше да закрепи брака си с кански усилия като прости поне три явни изневери на мъжа си с нейни колежки от телевизията. Явно обаче нещата не вървят дотам, че дори смиреността на Ани Салич не е в състояние да накара Бранко Салич да продължи да живее с нея под един покрив. А това няма как да не се отрази на душевното състояние на техните деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Драма разтърси семейството на Ани Салич!”

 1. Име (задължително)

  сеп. 16. 2014

  глупости

 2. Име (задължително)

  сеп. 16. 2014

  глупости

 3. Име (задължително)

  сеп. 16. 2014

  Бранко беше там,децата ни са в един клас.Не пишете измислици.

 4. Джими

  сеп. 18. 2014

  Една банда са всички партии. Само ГОЛЯМА МЕТЛА оправя работата. Плетеш я ТИ – http://www.facebook.com/groups/pulenkontrol/

Добавете коментар