Ани Салич е отчаяна и това разстрои Лазар и Хана!

Драма тресе семейството на Ани Салич. Водещата новинарка на Нова телевизия е отчаяна дотолкова, че разтревожи дори двете си деца Лазар и Хана. Това констатираха очевидци, присъстващи на първия учебен ден вчера в Италианския лицей в столицата, където учат наследниците на Ани Салич и съпруга й Бранко.

Точно там обаче се крие и причината за страданието на водещата. Истината е, че за първи път от толкова години насам, Бранко Салич не отиде да придружи децата си за първия им учебен ден, както е правил винаги досега. Липсата му не можа да остане незабелязана от всички наоколо, както и видимо посърналия вид на Ани Салич, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_325584" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич е съсипана, защото този път явно изгуби Бранко завинаги[/caption]

Ани Салич се появи в двора на школото без грим, с уморено и измъчено лице и дори ведрият дух на тържеството не успя да предизвика усмивка на лицето й, разкриват свидетели на станалото.

"Ани Салич дори не се беше сресала, както го прави винаги. Виждали сме я през миналите години и тя винаги се е стремила да изглежда така, както подобава на популярността и имиджа й. Сега обаче не приличаше на себе си - бледа, умислена, с коса вързана на миша опашка и стърчаща във всички посоки. Това не е тази Ани Салич, която ние познаваме. А децата й Хана и Лазар през цялото време се суетяха около нея и също изглеждаха без настроение", описват видяното родители, присъстващи на събитието.

Фактът, че Ани Салич е сам сама с децата си в този важен ден, който никога преди съпругът й не пропускал, доказва, че Бранко и тя наистина са се разделили. Слуховете за края на брака им датират отдавна, но към днешна дата Бранко Салич вече се е изнесъл от общия им дом, убедени са запознати.

Припомняме, че Ани Салич опитваше да закрепи брака си с кански усилия като прости поне три явни изневери на мъжа си с нейни колежки от телевизията. Явно обаче нещата не вървят дотам, че дори смиреността на Ани Салич не е в състояние да накара Бранко Салич да продължи да живее с нея под един покрив. А това няма как да не се отрази на душевното състояние на техните деца.