Скандална мисия: Ето истинската причина Иво Аръков да влезе в ТВУ!

Скандална мисия: Ето истинската причина Иво Аръков да влезе в ТВУ!
4.8 (96%) 5 votes

Иво Аръков беше изпратен в бедното соц общежитие със скандална мисия!

Скандална мисия изпрати актьора Иво Аръков вместо в луксозната Къща на Вип Брадър, в бедното и мизерно соц общежитие при старта на шоуто снощи. Припомняме, че Йорданка Христова и Евгени Минчев имаха превилегията сами да решават съдбата на съквартирантите и да преценят по свое усмотрение кой къде да живее.

Първият, чиято тежка съдба бе предначертана от тях, беше Иво Аръков. Той бе изпратен във въпросното ТВУ уж, за да научи какво е било по времето на Тодор Живков, което е твърде млад, за да познава. Истината обаче ще се окаже далеч по-интригуваща от това, още повече като се има предвид, че Иво Аръков дели един покрив само с жени – ако не броим Тачо и Жени Калканджиева, които влязоха в шоуто като семейство.

Иво Аръков

Иво Аръков влезе в ТВУ на Вип Брадър за проверка

За възможната тайна мисия на Евгени Минчев се издаде самата Златка Димитрова, която коментира старта на Вип Брадър тази сутрин и шокира всички с намека си, че Лорд Евгени Минчев счита Иво Аръков за по-заинтересован от собствения си пол, отколкото от противния.

Веднага плъзнаха и слуховете, че решението за бъдещия дом на Иво Аръков е напълно логично. Както се видя, в бедното ТВУ с режим на тока и без топла вода, актьорът е заобиколен само от жени. Това са Ели Гигова, Елена Кучкова, Албена Вулева, Ива Екимова, Камелия Воче и дори омъжената Жени Калканджиева. А това, което оттук нататък ще трябва да се провери е доколко красавецът Иво Аръков ще прояви интерес към някоя от тях.

„Идеята е очевидна. Вкараха Иво Аръков сред мадамите, за да види цялата страна или, че той е напълно нормален мъж – ако се заиграе с някоя, или пък че слуховете за ориентацията му са верни – ако в крайна сметка остане безразличен към цялата тази прелест. Вип Брадър разкрива истината за участниците си, каквато и да е тя. Просто ги поставя в правилните ситуации, в които те самите се показват такива, каквито са“, коментират зрители на предаването във форумите.

Убедени, че изборът за Иво Аръков не е случайност, а скандална мисия на Евгени Минчев, те с нетърпение обещават да следят развитието на нещата и истинското лице на Иво Аръков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандална мисия: Ето истинската причина Иво Аръков да влезе в ТВУ!”

  1. Анонимен

    сеп. 16. 2014

    🙂 🙂

  2. sttelaa

    сеп. 18. 2014

    obicham te ivoo

Добавете коментар