Близки и познати на Жени Калканджиева категорични, че този шок ще я съсипе!

Страшен шок за Жени Калканджиева са замислили от Вип Брадър - шок, който наистина може да я съсипе. Това издаде самата Ваня Щерева в страницата си във Фейсбук като скочи срещу решението на продуцентите на формата. Тя призна, че самата тя е била поканена да участва в риалитито, но след като станало ясно, че между нея и любимия й Алекс няма конфликти, нещата се разсъхнали.

Ваня Щерева обаче разкри в какъв огромен шок ще бъде вкарана Жени Калканджиева, защото в Къщата ще влезе не друг, а прословутата любовница на мъжа й Тачо - Зорница Линдарева. Нищо повече - Жени Калканджиева и Зроница Линдарева ще бъдат принудени да делят един покрив месеци наред. Скандалът от което се очаква да е повече от чутовен.

[caption id="attachment_325592" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева дори не подозира какъв ужас ще изживее[/caption]

"Това ще бъде истински и зловещ шок за Жени. Да, тя знаеше за забежката на Тачо и Зорница Линдарева. Самата Зорница й се извини публично в медиите, но двете не са общували, което правеше нещата много по-лесни за Евгения. Как си представяте сега тази кокона да й се изсипе с куфарите си и да й гледа физиономията всяка секунда?! По кой точно начин двамата с Тачо ще успеят да се сближат, ако това недоразумение постоянно им припомня тежкия момент в живота им", коментират познати на Жени Калканджиева из светските среди, потресени от решението на Вип Брадър.

По последна информация самата Зорница Линдарева вече с охота е приела предложението за влизане в Къщата, тъй като то ще й донесе това, за което тя мечтае най-много и което й липсва, а именно славата.

[caption id="attachment_325593" align="aligncenter" width="256"]Ето точните думи на Ваня Щерева Ето точните думи на Ваня Щерева[/caption]

Жени Калканджиева обаче не страда от липса на такава, а отношенията й с Тачо този път ще бъдат поставени на изпитание, по-тежко от всички други досега.

"То не стига, че намърдаха Тачо при същество като Елена Кучкова, ими сега и Зорница Линдарева да набутат. При такива обстоятелства и съжителство с подобни екземпляри и Анджелина Джоли няма да опази брака си, камо ли изнервената вече Жени Калканджиева", твърдят познати на шефката на "Визаж".