Елена Кучкова бясна в Къщата: Няма кой да я …

Елена Кучкова бясна в Къщата: Няма кой да я …
4.7 (93.33%) 3 votes

Елена Кучкова изобщо не е доволна от това, което се случва през първия ден от пребиваването й във „ВИП Брадър“

Красивата блондинка Елена Кучкова не може да превъзмогне факта, че бе пратена във възпитателния лагер на „ВИП Брадър“. В момента Ели е направо бясна, разбра Kliuki.bg. Причината обаче не е толкова в условията на живот, а в това, че няма привлекателни мъже при нея. Там са само Иво Аръчков и Тачо. Първият изобщо не е считан за привлекателен от хубавицата, докато вторият е вътре с жена си Жени Калканджиева, която го гледа под лупа.

Елена Кучкова бясна в Къщата на "ВИП Брадър"

Елена Кучкова бясна в Къщата на „ВИП Брадър“

Преди влизането си в Къщата, Мис Плеймейт била хвърлила око на Мартин Мартинов, но обстоятелствата и сюжетът на играта ги разделиха. Другият мъж, с когото Елена Кучкова би могла да установи по-специални отношения, е Атанас Месечков, но и той отиде в Резиденцията. Така Ели се озова в позиция, която никак не й е по вкуса. Точно на влизане в Къщата тя заяви пред Ники и Алекс, че се надява да срещне любовта вътре, а засега това изглежда невъзможно.

Гневът на Елена Кучкова сега се стоварва изцяло върху „ВИП Брадър“ и регламента на шоуто, който раздели участниците на два лагера. От около месец хубавицата не е имала отношения с мъж, твърдят нейни близки. Това е и причината тя да чака с нетърпение началото на риалити формата, но той тотално я разочарова до момента.

Елена Кучкова предизвика негодувания у зрителите още с влизането си в Къщата снощи. Тогава бе излъчена нейната визитка, в която обиди светила на българската музика като Йорданка Христова и Камелия Тодорова, наричайки ги „бабички“. Така тя сама се обрече на липса на мъже в момента, тъй като именно Христова избираше кой къде да живее. Виждайки отношението на Ели, тя нямаше как да я остави при нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Елена Кучкова бясна в Къщата: Няма кой да я …”

  1. Анонимен

    сеп. 16. 2014

    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. Име (задължително)

    сеп. 17. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар