Без грим: ВИП Брадър се трансформира в „Грозна като смъртта”! (СТРЯСКАЩИ КАДРИ)

Без грим: ВИП Брадър се трансформира в „Грозна като смъртта”! (СТРЯСКАЩИ КАДРИ)
5 (100%) 2 votes

Без грим единствено Ели Гигова и Елена Кучкова се оказаха за гледане, според фенската маса

Да останат без грим се оказа наказание не само за дамите във ВИП Брадър: Образцов дом, но и за зрителите!

Докато течеше вторият епизод на шоуто снощи, най-коментираното във форумите се оказа не неясната съдба на измъченото магаре, а какво е истинското лице на родните ВИП-ове, видя kliuki.bg.

Грозната истина лъсна! Буквално! А  дълги години да беше скрита зад дебела маска! ВИП Брадър обаче се погрижи и остави 90% от дамите си без грим! Или по-скоро виновникът е Евгени Минчев, който не пожела конкуренция в Резиденцията.

Наказанието да останат без грим, което за Ели Кучкова беше равносилно на трагедия, наказа по-скоро зрителите, ако съдим по-реакциите им. Феновете се тръшнаха при вида на някогашната първа красавица Камелия Тодорова. Джаз-примата вече дори има прякор! Сърдити зрители я нарекоха „Круела Девил”, защото си позволи да се тръшка за собствена баня, а ги плаши преди сън като се поява без грим.

Звезди без грим във ВИП Брадър

Сбогом на Търновската царица!

Албена Вулева пък ОЩЕ не беше свалила този, с който беше снощи! Това си пролича по време на обсъждането. Милите оператори предоставиха ясна възможност да я видим колко държи на външния си вид.

Звезди без грим във ВИП Брадър

Албена кара с грим по две денонощия

„Професионалните красавици” Ива Екимова и Жени Калканджиева също не събраха комплименти. Дори по-възрастната с десетилетие Камелия Воче спечели сравнението с тях!
kalkandjieva

Звезди без грим във ВИП Брадър

Късметът изневери на Момичето на късмета

Звезди без грим във ВИП Брадър

Звезди без грим във ВИП Брадър

А така грееха от екрана някои

Кали лъсна без грим по собствен избор, но смелостта й не беше аплодирана! Най-хитра се оказа Йорданка Христова. Май е подписала договор да не я снимат без очила и след ставане от сън, ако съдим по начина, по който се отразява събуждането й!

Звезди без грим във ВИП Брадър

По собствен избор!

Ели Кучкова болезнено преживя раздялата си „без кремче”, но пък получи доста комплименти за свежарска визия.

Звезди без грим във ВИП Брадър

Много шум за нищо! И така я харесаха (някои – повече!)

Тази, която обра всички комплименти и без грим обаче беше Ели Гигова.

Звезди без грим във ВИП Брадър

Мис „Естествена красота“Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Без грим: ВИП Брадър се трансформира в „Грозна като смъртта”! (СТРЯСКАЩИ КАДРИ)”

 1. кон с капаци

  сеп. 17. 2014

  много важно

 2. отвратен

  сеп. 17. 2014

  хиляди, ама много хиляди левове хвърлени на вятъра, за да се покажат едни ужасно много грозни „випове“, какви випоове,какви „звезди“ са тези простакени, на човек му става ужасно гнусно да ги гледа, не, че не знаем, че са гнусно ГРОЗНИ!! ЕЙ, ВИЕ ПРОДУЦЕНТИ КАЛКО ГОДИНИ ЖИВЕЕТЕ ОТ ТАЗИ ПРОСТАШКА ПОМИЯ, ЗАЩО НЕ ОТДЕЛИХТЕ МАЛКО ПАРИЦИ ЗА БЕДНИТЕ БЕДСТВААЩИ СЪНАРОДНИЦИ! ДА ЗНАЕТЕ И БОГ НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИ ЕДИН ДЕН ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ С ЛИХВАТА! ГНУС МЕ Е И ОТ г-жа ПОЛИТБЮРО ХРИСТОВА – ЕДНО ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ, МАЙ ДОСТА Е ОБЕДНЯЛА КОМУНИСТИЧЕСКАТА СНАХА , ЩОМ СЕ ПОГАВРИ СЪС САМАТА СЕБЕ СИ – МНОГООО ЖАЛКО ЗА ФЕНОВЕТЕ Й,АЗ БЯХ ДО ТУК!!

 3. пепи

  сеп. 17. 2014

  Нормално,не се учудвайте,за това плащат на продуцентите!Това е лизърско предаване,вижте окото,и ще ви стане ясно за цялата помия!

Добавете коментар