Слави Трифонов продължава да рекламира Емилия! Вече е ясно за всички, че има споразумение помежду им!

Поредната реклама на Емилия направи Слави Трифонов снощи. Разбира се, той го стори индиректно, тъй като водещ на "Шоуто на Слави" бе Иво Сиромахов, но за всички е ясно кой дърпа конците в предаването. Фолк дивата гостува в шоуто за около 10 минути, в които изпя последния си хит и обяви, че фолклорният й албум е вече готов. Съвсем ясно пролича, че това бе поредното лансиране на Емилия в "Шоуто на Слави". В началото на лятото се случи пак същото. Не е ясно защо Дългия непрекъснато рекламира русокосата певица, но по всяка вероятност между тях е сключено някакво споразумение, в което и двамата имат изгода. То обаче се държи в тайна.

[caption id="attachment_325688" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов и Емилия имат своя тайна Слави Трифонов и Емилия имат своя тайна[/caption]

За Емилия е ясна ползата. "Шоуто на Слави" тази година се върна в рейтинговите висини, най-вече заради детето-чудо Крисия Тодорова. Така че периодичното появяване на Еми в това предаване й носи необходимата доза реклама. Снощи пародията обаче бе пълна, защото певицата гостува точно след като новият й фолклорен албум вече стана готов, а и въпросите и коментарите на Иво Сиромахов бяха повече от възхваляващи.

Каква е изгодата на Слави Трифонов обаче? По всяка вероятност става дума или за спечелване на зрители сред попфолк феновете, или за връщане на някаква услуга. Не е изключено шоуменът  да е задължен на Коко Динев и затова така да лансира жена му. А може просто да опитва да намали средната възраст на своите фенове, тъй като към момента "Шоуто на Слави" се гледа най-вече от хора на над 40 години, установи Kliuki.bg.

Каквато и да е точната истина, тайната между Слави Трифонов и Емилия лъсна. Това постоянно рекламиране на певицата в предаването му няма как да не прави впечатление. Защото гостуванията на Еми не са като на повечето известни личности, а се вижда, че тя идва с ясни цели.