Мария Илиева още страда и може би винаги ще страда от загубата на своя татко, но това я е направило още по-силна личност!

Голямата трагедия в живота на красивата Мария Илиева я направи много силна личност. Това твърдят всичките й близки, включително майка й и нейният годеник. Kliuki.bg припомня, че преди 2 години бащата на Мария - Красимир, се спомина в следствие на рак. Тогава Илиева го изживя много тежко, но днес е убедена, че нищо вече не може да я сломи, тъй като е преживяла най-големия ужас на своя живот.

"Най-тежкият й момент със сигурност беше загубата на баща й. Мария го изживя изключително тежко, двамата имаха силна връзка и винаги са били близки." - сподели майка й Ваня Монева в ефира на Нова ТВ.

[caption id="attachment_325705" align="alignright" width="300"]Трагедията на Мария Илиева я направи още по-силна Трагедията на Мария Илиева я направи още по-силна[/caption]

Бащата на чаровницата Мария Илиева не е бил непрестанно до нея по време на детството й, тъй като той и Ваня се развеждат още през 1983 година, когато тя е само 5-годишна. Въпреки това обаче, Красимир продължава да поддържа топла връзка с щерка си и да я вижда често. Това изгражда между тях изключително топли чувства и затова Мария Илиева остана толкова наранена след гибелта на татко й.

"Да загубиш родител е най-тежкото нещо в живота на всеки един човек. Татко беше толкова слънчев човек, никога не приказваше за заболяването си. Отиде си за по-малко от година, но остана в сърцето ми за вечни времена." - споделя Мария Илиева.

След този ужасен момент от живота й, певицата става непоколебима в своя характер. Тя винаги е била много силна личност, но трагедията с баща й я е направила имунизирана от болка. Затова днес, 2 години по-късно, тя е убедена, че може да постигне всичко в живота. Защото нейният баща я закриля отгоре и й дава силите да върви напред.