Голямата трагедия на Мария Илиева я направи изключително силна личност

Голямата трагедия на Мария Илиева я направи изключително силна личност
4 (80%) 4 votes

Мария Илиева още страда и може би винаги ще страда от загубата на своя татко, но това я е направило още по-силна личност!

Голямата трагедия в живота на красивата Мария Илиева я направи много силна личност. Това твърдят всичките й близки, включително майка й и нейният годеник. Kliuki.bg припомня, че преди 2 години бащата на Мария – Красимир, се спомина в следствие на рак. Тогава Илиева го изживя много тежко, но днес е убедена, че нищо вече не може да я сломи, тъй като е преживяла най-големия ужас на своя живот.

„Най-тежкият й момент със сигурност беше загубата на баща й. Мария го изживя изключително тежко, двамата имаха силна връзка и винаги са били близки.“ – сподели майка й Ваня Монева в ефира на Нова ТВ.

Трагедията на Мария Илиева я направи още по-силна

Трагедията на Мария Илиева я направи още по-силна

Бащата на чаровницата Мария Илиева не е бил непрестанно до нея по време на детството й, тъй като той и Ваня се развеждат още през 1983 година, когато тя е само 5-годишна. Въпреки това обаче, Красимир продължава да поддържа топла връзка с щерка си и да я вижда често. Това изгражда между тях изключително топли чувства и затова Мария Илиева остана толкова наранена след гибелта на татко й.

„Да загубиш родител е най-тежкото нещо в живота на всеки един човек. Татко беше толкова слънчев човек, никога не приказваше за заболяването си. Отиде си за по-малко от година, но остана в сърцето ми за вечни времена.“ – споделя Мария Илиева.

След този ужасен момент от живота й, певицата става непоколебима в своя характер. Тя винаги е била много силна личност, но трагедията с баща й я е направила имунизирана от болка. Затова днес, 2 години по-късно, тя е убедена, че може да постигне всичко в живота. Защото нейният баща я закриля отгоре и й дава силите да върви напред.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар