Жени Калканджиева в клопка: Между старо гадже и съпруг

Жени Калканджиева в клопка: Между старо гадже и съпруг
4.3 (86.67%) 3 votes

Жени Калканджиева попадна в капан

ВИП Брадър приготви необичаен капан за Жени Калканджиева. Шестата по хубост в света попадна в дебели мрежи, които оплете около нея Големия брат. Тя е в Къщата заедно със съпруга си Тачо и бившия й любовник.

Той се оказа не кой да е, а модела Мартин Мартинов, който стана Мистър България 2009 година. Въпреки че за неговата персона досега дори светския лъв Евгени Минчев не знаеше нищо. Двамата са имали не само заигравка, но и страстна любовна драма. Между тях е пламтяла истинската любов, пише Lifestyle. bg

Жени Калканджиева ще бъде в Къщата и със старо гадже

Жени Калканджиева ще бъде в Къщата и със старо гадже

Но докато шефката на модна агенция „Висаж” е продължала напред и се е отърсила от силата на предишната си страст, младият модел не е успял да го стори. Въпреки че живее в Ню Йорк и следва актьорско майсторство зад океана Мартин запазил и до днес образа на своята синеока обич. И съдбата, по скоро дългата ръка на ВИП Брадър ги събра под един покрив

Двамата бивши влюбени и представа си нямаха какво им приготвиха сценаристи и продуценти. Според упоритата клюка по-скоро се очакваше в Къщата ще влезе бившата любовница на Тачо- Зорница Линдарева.

Съпругът на Жени й изневери с по-младата моделка и след като изневярата стана факт и той я опозори пред цяла България, Тачо се покри за известно време в Испания при родителите си. След като шумотевицата около забежката на Тачо със Зорница утихна, той се върна в България и като пребито пале отново се сви под силната ръка и гръб на съпругата си, припомни Kluiki.bg.

Бившата Мис България не само му прости и го прибра отново в семейното ложе, но направи и необичаен жест.
Припомняме, че Жени Калканджиева се срещна с любовницата на мъжа й и й прости стореното. Именно това накара импровизираното политбюро, което ВИП Брадър назначи в шоуто, което в този сезон преминава под егидата на социалистическия реализъм за ги изпрати при „бачкаторите”.

В ролята на висши партийни функционери, които решават съдбините на хората, т.е на съквартирантите, като ги разпределят къде да живеят бяха „назначени” великата прима на българската естрада Йорданка Христова и пиара на звездите Евгени Минчев.

Те изпратиха семейството на Жени Калканджиева и Тачо в работническото общежитие. Там, в мизерията „другарката” Христова пожела да види как Тачо, заобиколен от куп красавици ще остане ли верен на половинката си. Или Жени с чисто сърце окончателно ще го натири от семейство и сърцето си.

Моделът Мартин Маринов пък бе „запокитен” в бароковия лукс на превърнатата в правителствена резиденция втора Къща на ВИП Брадър. Той се озова там след благоволението на светския лъв Евгени Минчев, който самодоволно потриваше ръце при вида на снажния мачо. След като Жени и Мартин се срещнат очи в очи дали ще прехвръкнат искри на незабравената страст и… ни предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар