Зорница Линдарева с една визитка сложи в джоба си фолкпевица, плеймейтка, телевизионерки и дори...Евгени Минчев

Зорница Линдарева се появи снощи в ефира на ВИП Брадър и хвърли бомба!

Докато феновете, съквартирантите, че и Магърдич Халваджиян се чудят какво търси в Къщата, моделката с доволство бележи звездния миг в кариерата си. Всички погледи бяха обърнати към нея и всички я коментираха!

Бившата на Тачо „Женин” ми евтина кола и прави лютеница, докато разправяше за доброто си семейство, стабилни ценности, изказ и интелект. За капак - жените я ненавиждали, защото искали да са като нея, втрещиха се от kliuki.bg!

Зорница Линдарева направо побърка бъдещите си съквартиранти в Резиденцията! Евгени Минчев се тръшна при вида на конкуренцията по самочувствие и внимание, мъжете се омазаха от смях, а бедната Елена Кучкова остана безмълвна! В тази Къща няма хора, които не обичат да се показват, но Зорница Линдарева надмина всичко видяно!

Гордостта на живота й е, че тя иска да е №1 във всичко, с което се захване! Дали е успяла в бизнеса и образованието – скоро ще разберем! Не можем да отречем обаче, че поне едно нещо във визитката й е вярно: Зорница Линдарева е посветила 10-15 години, за да добие тази фигура! В hotarena.net я показаха като абитуриентка.

[caption id="attachment_325725" align="aligncenter" width="187"]Зорница Линдарева - абитуриентка "УАУ" - размер! Зорница Линдарева - абитуриентка "УАУ" - размер![/caption] [caption id="attachment_325726" align="aligncenter" width="187"]Зорница Линдарева като абитуриентка Здравейте, фенове![/caption]

Видяхме я и като доста сочна миска и моделка:

[caption id="attachment_325727" align="aligncenter" width="200"]Зорница Линдарева модел Моделката Зорница Линдарева и преди е имала впечатляваща обиколка[/caption]

Зорница Линдарева модел Зорница Линдарева модел

zornica lindareva (1)

Дали е прибягала до зверски глад, упражнения или пластики – само добрият чичо доктор и тя могат да потвърдят. Въпросът е, че 85-килограмовата абитуриентка вече е тридесет и еднагодишна жена, която тежи 55! Направо за реалити...но нека да е "Пълна промяна"!

Зорница Линдарева се оказа ларж и си сподели секрета (или поне официалната версия): „усилия, мъка, болка, борба”!