Зорница Линдарева – виж я като сочна абитуриентка и миска! (СНИМКИ)

Зорница Линдарева – виж я като сочна абитуриентка и миска! (СНИМКИ)
4.8 (95%) 4 votes

Зорница Линдарева с една визитка сложи в джоба си фолкпевица, плеймейтка, телевизионерки и дори…Евгени Минчев

Зорница Линдарева се появи снощи в ефира на ВИП Брадър и хвърли бомба!

Докато феновете, съквартирантите, че и Магърдич Халваджиян се чудят какво търси в Къщата, моделката с доволство бележи звездния миг в кариерата си. Всички погледи бяха обърнати към нея и всички я коментираха!

Бившата на Тачо „Женин” ми евтина кола и прави лютеница, докато разправяше за доброто си семейство, стабилни ценности, изказ и интелект. За капак – жените я ненавиждали, защото искали да са като нея, втрещиха се от kliuki.bg!

Зорница Линдарева направо побърка бъдещите си съквартиранти в Резиденцията! Евгени Минчев се тръшна при вида на конкуренцията по самочувствие и внимание, мъжете се омазаха от смях, а бедната Елена Кучкова остана безмълвна! В тази Къща няма хора, които не обичат да се показват, но Зорница Линдарева надмина всичко видяно!

Гордостта на живота й е, че тя иска да е №1 във всичко, с което се захване! Дали е успяла в бизнеса и образованието – скоро ще разберем! Не можем да отречем обаче, че поне едно нещо във визитката й е вярно: Зорница Линдарева е посветила 10-15 години, за да добие тази фигура! В hotarena.net я показаха като абитуриентка.

Зорница Линдарева - абитуриентка "УАУ" - размер!

Зорница Линдарева – абитуриентка „УАУ“ – размер!

Зорница Линдарева като абитуриентка

Здравейте, фенове!

Видяхме я и като доста сочна миска и моделка:

Зорница Линдарева модел

Моделката Зорница Линдарева и преди е имала впечатляваща обиколка

Зорница Линдарева модел
Зорница Линдарева модел

zornica lindareva (1)

Дали е прибягала до зверски глад, упражнения или пластики – само добрият чичо доктор и тя могат да потвърдят. Въпросът е, че 85-килограмовата абитуриентка вече е тридесет и еднагодишна жена, която тежи 55! Направо за реалити…но нека да е „Пълна промяна“!

Зорница Линдарева се оказа ларж и си сподели секрета (или поне официалната версия): „усилия, мъка, болка, борба”!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Зорница Линдарева – виж я като сочна абитуриентка и миска! (СНИМКИ)”

  1. Мерилин Монро

    сеп. 28. 2014

    За характера на въпросната миска не мога нищо да коментирам, но фигурата й като абитуриентка е повече от разкошна, просто живеем в промития от фотошоп 21-ви век и явно вече изобщо не можем да видим и оценим естествено красивата женска фигура.

Добавете коментар