Зорница Линдарева влиза, лорд Евгени я „храни” на поразия! (ВИДЕО първо в KLIUKI.BG)

Зорница Линдарева влиза, лорд Евгени я „храни” на поразия! (ВИДЕО първо в KLIUKI.BG)
4 (80%) 4 votes

Зорница Линдарева излезе, че била натирена от лорда, докато бившият и „баджаначката” са заключени от Брадъра

Зорница Линдарева е провокирала куп сочни лафове от устата на Евгени Минчев фон Бул.

Докато е чакала притеснено зад кулисите и сигурно се е молела да не падне, препъне или разплаче до Ники Кънчев, моделката и хабер си е нямала как я гласи „светския лъв”.

Снощи зрителите са цъкали възмутено пред екрана, зрителките са съсипвали Зорница Линдарева от приказки, а Жени и Тачо са седели мирно, кротко и на заключено, научи kliuki.bg.

Евгени няма милост към Зорница Линдарева

Ти ли, маааааа!


Както се виждаше, бъдещите съквартирантки на моделката никак не бяха очаровани ни от перспективата да делят покрив с нея, ни от самохвалебствията й. Публикувано днес видео разкри грозната истина и това на какво ще стане свидетели довечера.

Всички гледат със зейнала уста прозренията на Зорница Линдарева за самата себе си, но виделият всичко лорд Минчев не губи контрол. Като пресен благородник екс ватманът се държа като оттегчен денди и злослови за госпожицата.

Имаше и такива, които се чудеха коя е, но хроникьорът не ги остави в мрак от неведение. Евгени вещо осведоми незапознатите с любовния триъгълник в Къщата, че Зорница Линдарева е „тая, дето…Дачо (разбирай – Тачо на Жени Калканджиева)”.

Е, зрителите довечера ще чуят как един радетел за възпитание и висок вкус писва: „Ти ли, маааа….Знам, в хола си ми правила…”! Това, разбира се, получава одобрителен смях, а един нещастен мъж в групата въздъхва: „Вкарайте някоя с нормални ц*ци!”. Живи да ги ожалиш! Чак Данчето Христова се изказа по въпроса!

Като обидена дама, Евгени Минчев показа пътя на Зорница Линдарева – долу в Трудововъзпитателното общежитие и изкоментира някогашните й килограми! След това изрева мощно: „Дачооооооооооо, дават оная по телевизията!”

Ако Евгени не избяга с писъци от Къщата, го чака сериозен бой от сърдити дами! Камелия Воче може и да не го обуха, Зорница Линдарева може да оправи пропуска заради тези безценни лафове ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар