Анелия взриви нета с поредната си изгора

Анелия взриви нета с поредната си изгора
5 (100%) 3 votes

Анелия не може да устои дълго на нагона си

Анелия награбила и шофьора си. Поп фолк дивата се заигравала често с представители на силния пол просто така, за забавление. В свалките и креватните гимнастики бившата на Коко Динев не влагала нищо повече от желание да куфее и всичко това за певицата било просто страст.

Гласовитката обичала да се шегува с непреодолимите си мераци, като обяснявала пред ошашавените си дружки, че човекът, с когото искала да ес позабавлява не бил нищо повече за нея от „една изтривалка”. С хоризонталните движения двамата просто задоволявали животинските си пориви или го правила, за да натрие носа на поредния, който й е бил шута, пише Lifestyle.bg.

Анелия обичала да се заиграва и с шофьора си

Анелия обичала да се заиграва и с шофьора си

Може би тези нейни желания извират заради тъмното й минало, което тя упорито криела. Припомняме, че стана известно потеклото на една от най-вървежните пайнерки. Бившата на Коко Динев имала циганска жилка и най-вероятно горещата кръв на предците й не я оставала на мира и постоянно взривявала кръвта й за невиждани подвизи.

Именно родословната смес я карало хубавицата, печелила няколко конкурса за красота да беснее и да се отдава на луди и безразсъдни ласки.
Когато за момента Анелия нямала насреща богаташ или най-малкото милионерски наследник, Анелия се отдавала на поредното копие от мъжки пол. Като такъв заместител тя нацелила и шофьора си, разбра Kluiki.bg.

Двамата били почти непрекъснато заедно и някак си от само себе си нещата си случили. Анелия и шофьора й си спретвали горещи сцени под завивките, когато били на път. Те се отбивали в крайпътни мотели преди концерта в градове и паланки и след като събитието приключвало, на път за дома.

Но в един момент на бившата на футболния бос и ресторантьор й писнало да се крие и решила повече да не плаща данък обществено мнение. Анелия разкрила тъмната си забежка с подчинения си пред най-близките си приятелки и авантюрата й се превърнала в „обществена тайна”.

Тя обаче махнала ръка и отсякла, че въпреки че за някой живота й изглежда шокиращ и непредсказуем, а пуританите дълго ще я дъвчат, тя искала да прави това, което в момента й покачва адреналина и я прави щастлива. И затова решила да не дава ухо на злобните подмятания по неин адрес.

Подчиненият й също нямал против „ безплатната реклама” за неговата мъжественост и така двамата били квит, доверява неназован източник. Пък и мачото си гарантирал работа в дългосрочен план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар