Никол и Валерко доказаха, че враждата на родителите не е причина да не се обичат истински!

Малкият Валери Божинов - младши отпразнува рождения си ден преди броени дни. Валерко, който тази година е и първокласник, бе изненадан с невероятно тържество, отрупано с подаръци и много деца. Най-важният гост за сина на Валери Божинов обаче бе сладката му сестричка Никол, която през цялото време сияеше и бе неотлъчно до братчето си.

[caption id="attachment_325766" align="alignright" width="300"]Никол и Валерко Никол и Валерко приличат на същински Хензел и Гретел[/caption]

Като същински Хензел и Гретел Никол и Валерко двете хлапета доказаха, че родителите им може и да са минали през период на вражда и неразбирателство, но това не е повод те да не се обичат силно и истински, видя Kliuki.bg.

А и любовта на малчуганите явно ще се окаже катализатор за подобряване на отношенията и стопяване на ледовете между Николета Лозанова и Алисия. Двете млади и любящи родителки не се поколебаха да публикуват снимките на децата си Никол и Валерко в личните си страници във Фейсбук, а под тях моментално се натрупаха стотици лайкове, коментари и прекрасни пожелания.

Припомняме, че въпреки раздялата си с Алисия, Валери Божинов никога не е държал двете си деца разделени, а Николета Лозанова редовно взима на семейните почивки и братчето на щерка си Никол. Така Никол и Валерко имат възможността да се сближават и опознават все повече, както личи от непринудената им обич на снимките.

[caption id="attachment_325767" align="aligncenter" width="300"]Никол честити рождения ден на братчето си Никол честити рождения ден на братчето си[/caption]

"Нищо чудно в скоро време дечицата да станат причина Алисия и Ники Михайлов да започнат да си ходят на гости с Николета Лозанова и Валери Божинов. И това ще е най-хубавото нещо, което може да се случи, защото в действителност те вече нямат никакъв повод за ненавист и омраза. А и в името на тези две прекрасни сладурчета родителите са готови на всичко", коментират потребители по форумите.

[caption id="attachment_325768" align="aligncenter" width="269"]Сладката Никол с поздрав към Валерко Сладката Никол с поздрав към Валерко[/caption]

А сега се насладете на прелестните Никол и Валерко, пред чиито снимки и чисти детски личица, всички думи са излишни!