Ели Гигова до момента показва, че има достатъчно класа в себе си, за да не се замесва в интригите на Къщата!

Браво! Поне една от красавиците в Къщата стои неутрална. Още от първите дни повечето участници започнаха да действат с тактики, стратегии и обичайната доза лицемерие. Интригите винаги са били съществена част от "ВИП Брадър", но Ели Гигова показва класа до този момент, забеляза Kliuki.bg. Прозвището "милионерска щерка" в случая я прави доста симпатична на зрителите, но не заради парите, а защото Ели изглежда доста над нивото на повечето съквартиранти. Тя поддържа добри отношения и стои някак встрани от раздорите.

[caption id="attachment_325782" align="alignright" width="300"]Красивата Ели Гигова Красивата Ели Гигова[/caption]

Последният пример е разговорът на Ели Гигова с Евгени Минчев. Когато тя пристигна в Резиденцията на Къщата, му сподели за думите на Камелия Воче по негов адрес. Евгени побесня и потърси поредния си съюзник в лицето на Ели. Телевизионната водеща не пожела да злослови по адрес на Воче, което изкара от равновесие Минчев. Той дори си позволи да я нарече лицемерка, напомняйки че е зодия Риби.

Ели Гигова е една от малкото в Къщата, които все още не се ориентират към лагери и не търсят подкрепа. Евгени Минчев, Ива Екимова и Албена Вулева вече започнаха да се оглеждат за съюзници и да се надяват да се превърнат в основни лица на тазгодишния "ВИП Брадър". Щерката на Николай Гигов обаче не показва подобно желание засега, което я прави доста симпатичен образ в очите на зрителите. Нека припомним, че много рядко шампион в шоуто става онзи, който непрестанно се е набивал на очи.

Най-доброто за всеки участник в подобно шоу е да стои далеч от скандалите. Именно затова Евгени Минчев и Камелия Воче не изглеждат като фаворити за първото място, поне на този етап. Ели Гигова обаче засега има всички шансове за краен триумф във "ВИП Брадър", защото показва класа и възпитание, които рядко се показва в Къщата.