Камелия Воче винаги се е ползвала с уважение от останалите, но това свърши!

Уважаваната и вдъхваща респект Камелия Воче е тотално срината. Както в очите на съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, така и в тези на цяла България. Шокиращо разкритие за живота й хвърли в шок всички и постави на карта бъдещето й в обществото.

Оказа се, че Камелия Воче е дъщеря на жена, предлагаща платени услуги. Родителката на Камелия Воче дълги години практикувала най-старата професия, а славата й се носела на километри от родното й място. Камелия Воче на практика отрасла сама, тъй като майка й почти я била зарязала. Тя не се прибирала у дома с месеци и единственото важно нещо в живота й били парите и клиентите.

[caption id="attachment_325788" align="alignright" width="300"]Камелия Воче Камелия Воче не може да се примири с миналото, което я измъчва[/caption]

Това е и причината Камелия Воче да не си говори с родителката си повече от 20 години и да не иска да я вижда дори на снимка. Певицата се опитвала да пази в строга тайна истината за живота и корените си и до момента поне го е постигала. Днес обаче всичко излезе наяве, а приятели на Камелия Воче се кълнат, че истината ще съсипе тотално жената, за която гордостта и самоуважението са всичко.

"Не ни се мисли какво ще стане с Камелия, когато узнае, че цялата страна е наясно с миналото й и започнат да я одумват. Тази тайна не биваше да излиза наяве, но ето че нищо не остава скрито покрито. Най-много ни е жал за нея в Къщата, защото Евгени Минчев ще я размаже жива", коментират близки на Камелия Воче.

Колкото до обтегнатите й отношения с паркетния лъв, то причината за тях продължава да остава забулена в мъгла. Припомняме, че преди време Камелия Воче и Евгени Минчев бяха "сакън дружки" и не спираха да си разменят целувки и комплименти.

В един момент обаче ситуацията коренно се промени и двамата не само се отчуждиха, но започнаха да сипят публични обиди един срещу друг. Камелия Воче нарече Евгени Минчев подъл и злобен човек, а той не пропусна да натякне, че тя не е била никоя и е щяла да си остане никоя, ако той не я изстрелял на върха.