Неочаквано: Бориса се освини за кратко време! (ВИЖ ТУК)

Неочаквано: Бориса се освини за кратко време! (ВИЖ ТУК)
5 (100%) 3 votes

Бориса Тютюнджиева шашна всички с видимо наедрели форми!

Бориса Тютюнджиева събра очите на присъстващите на откриването на най-новия столичен клуб, който се помещава в сградата на Телефонната палата. Крехката и фина доскоро моделка втрещи всички с новата си визия като и от самолет личеше, че е качила доста килограми за невероятно кратко време.

Вместо да прикрие наедрелите си бедра обаче, Бориса Тютюнджиева бе решила да ги демонстрира като облеклото й се състоеше от възкъси панталонки. „Какво е това, бе?! Какви се тези баджаци и бузи, които изкара Бориса?! Вижте й и талията – та тя буквално вече няма такава“, не спираха да коментират присъстващи на събитието, очевидно шашнати от новата визия на гаджето на Андрей Арнаудов.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева винаги е била крехка и фина – поне до днес

Липсата на корем обаче накара околните категорично да отхвърлят варианта теглото на Бориса Тютюнджиева да се е увеличило заради бременност. „Бременна друг път! Такива форми и килца се правят от редовно препиване, съчетано с обилно хранене. Не си поплюва момичето“, шегуваха се зевзеци по сепаретата.

Припомняме, че вече няколко месеца Бориса Тютюнджиева дели един покрив с продуцента Андрей Арнаудов, с когото се влюбиха по време на участието й в „Къртицата“. Дълго време двамата криеха връзката си от погледите на всички, но накрая я оповестиха публично.

Появиха се дори слухове за предстоящата им сватба, които обаче до момента не са потвърдени от нито един от двамата. Явно Бориса Тютюнджиева се чувства спокойна и обичана от човека до себе си, което я е накарало да се поотпусне и да заживее живота на повечето семейни хора. И може би тъкмо оттам идва и напълняването й.

Бориса направи мощни бедра и големи бузи

Бориса направи мощни бедра и големи бузи

„Андрей Арнаудов има пари, за да я издържа. Защо й е да се мъчи с диети и спорт като може да си се тъпче на воля?! Ако продължава така обаче, скоро Бориса ще се превърне в средностатистическа лелка, а това надали ще очарова любимия й. Да се вземе в ръце поне, докато го прилъже пред олтара“, шушукат злите езици в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Неочаквано: Бориса се освини за кратко време! (ВИЖ ТУК)”

  1. ЙоМиБо

    сеп. 30. 2014

    А бе я ходете да се гърмите и престанете да пишете простотии за хората и лъжи.Вие пък сте много хубави шибани смешници които по цял ден седят залепени за столовете и пишат за хората врели некипели.Я ходете да се гърмите.

Добавете коментар