Евгени Минчев може да попадне в невероятна клопка на "ВИП Брадър", но от него зависи!

Освен скандалите с Камелия Воче, сценарият на "ВИП Брадър 2014" е отредил и други любопитни моменти, свързани с Евгени Минчев. Отдавна не е тайна, че някои от сюжетите в шоуто са предварително проектирани от продуцентите. Така Евгени има вероятност да попадне в капана, който предаването му готви. Това обаче ще стане малко по-нататък в шоуто, след като нещата между него и Воче се успокоят.

Идеята на "ВИП Брадър" е да покаже Евгени Минчев в напълно нова светлина, а именно - мъжката, научи Kliuki.bg. Той ше бъде изкушен от красавица в Къщата, която ще трябва да докаже, че дългогодишните медийни изяви на Минчев са били само за пари и цялата му репутация е изградена на една лъжа. Не се знае коя точно ще се опита да съблазни Евгени, но със сигурност тази жена е влязла в Къщата с ясната цел да го стори.

[caption id="attachment_325807" align="alignright" width="300"]"ВИП Брадър" готви зловещ план срещу Евгени Минчев "ВИП Брадър" готви зловещ план срещу Евгени Минчев[/caption]

Евгени Минчев винаги е твърдял, че харесва само и единствено мъже. Това обаче през годините бе подлагано многократно под въпросителни, защото мнозина виждаха в този имидж на Евгени чисто и просто опит за слава и популярност. Със сигурност репутацията на такъв мъж даде на Минчев много пари и известност. Той е от хората, които винаги са парадирали с тази своя част от личността си, което буди известно съмнение у някои.

Целта на "ВИП Брадър" обаче е не да отрече напълно същността на Евгени Минчев, която си е изградил пред хората дотук, а да покаже, че всеки мъж може да преобърне възгледите си под въздействието на красива жена. Това би било изцяло в тон с главната тема на шоуто - социализма, когато мъже с подобни наклонности като Евгени Минчев бяха отричани напълно. Самият Минчев обаче не знае за подмолните намерения на "ВИП Брадър" и ще бъде интересно да се види дали ще се поддаде.