Краят: Николета Лозанова остави Валери на произвола на съдбата

Краят: Николета Лозанова остави Валери на произвола на съдбата
5 (100%) 4 votes

Николета Лозанова сложи края на сериозните си отношения с Валери Божинов!

Нищо между Николета Лозанова и Божинов вече не е същото. Хубавицата затвори вратата на своя мъж след бурен скандал. Двамата са се чули по телефона, за да обсъдят бъдещето си и ситуацията, в която попаднаха след трансфера на футболиста в Италия, научи Kliuki.bg. Валери е настоял час по-скоро Николета и Никол да се качат на самолета и да пристигнат на Апенините. Плановете на Ники обаче са други. Тя получи предложение за нова телевизионна изява у нас, най-вероятно по Би Ти Ви, което я спира да напусне страната ни.

Валери Божинов обаче не желае подобен брак от дистанция и това в случая му е коствало почти всичко. Николета Лозанова е била категорична, че ще остане в България, за да развива кариерата си. Тя дори е поразила Валери с приказки за раздяла.

Николета Лозанова остави Валери на съдбата

Николета Лозанова остави Валери на съдбата

„Щом няма да ме подкрепяш, повече не те искам в живота си. Трябва ми мъж, който да ми дава сили, а не такъв, който да ме разубеждава.“ – са били думите на Николета Лозанова по телефона.

Така всичко между двамата изглежда към своя край. Нито любов, нито брак от разстояние се поддържат дълго. В момента Ни Ло е оставила Валери в Италия и дори не му е забранила да гледа към други жени. Преди дни тя написа в мрежата, че ще предприеме голяма смяна в живота си. Това бе възприето като смяна на мъжа и може би е точно така.

Не се знае дали Николета Лозанова има нова любовна тръпка и затова се отнася с такова пренебрежение към Валери Божинов. Сигурно е само, че такава жена няма да стои дълго време без възлюбен и щом Валери играе зад граница, нищо добро не чака този брак. Напротив, краят вече ясно се вижда.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Краят: Николета Лозанова остави Валери на произвола на съдбата”

  1. пфуууууу

    сеп. 18. 2014

    Хахаха,а това тя ли виго разказа? Мда,само че това е официалната версия ,истината обаче е съвсем друга.Иска и се тя да е тази която зарязва но уви,все така изоставяна.И помислете винаги бягат от нея,мъже,жени,приятели,познати….егати жената вампир тази,точи силите на всички.Негативен персонаж!

Добавете коментар