Ели Гигова пази зловещ спомен за една ваканция в родината, заради който рискува да остане емигрант за цял живот

Ели Гигова крие зад усмивка и изискани маниери трудно преживяна травма след нанесен побой!

Милионерската щерка надмогнала не само детските си комплекси, защото била като грозното пате в училище. За да се занимава с телевизия, преборила и логопедичен проблем. След това изтърпя хорските приказки за „момичето на тате”, които още не стихват. Най-сериозната драма в живота на Ели Гигова обаче си остава един криминален инцидент и последствията от него, научи kliuki.bg.

Случило се по времето, когато тъкмо започнала да учи във Франция. Още с първото си прибиране у дома Ели Гигова преживяла нападение. Пред телевизията, в която се запътила за предаване била нападната от двама, докато паркирала.

Мъжете я пребили, изпаднала в комоцио, а нападателите й откраднали колата. Ели Гигова със сетни сили звъннала в полицията. Тя разказва, че по някаква причина -(?!) още на другия ден нападателите й зарязали колата в един парк. Преди това обаче звъннали в МВР да кажат къде е. Някой някъде се е погрижил да ги уведоми, че момичето, което пребили е Ели Гигова.

Бедното богато момиче не се зарадвала на колата си. От ужас дни наред не можела да заспи. Толкова била наранена и уплашена, че всяка следващата ваканция в София се превръщала в изпитание.

Вместо да се радва, че е у дома и родителите й да са спокойни, че си е при тях, Ели Гигова потъвала в депресия – не искала да говори и да се среща с никого.

По-късно носталгията и историята с Петко Димитров надвила лошите спомени. Вярно, поработи в Брюксел, но Ели Гигова се завърна отново в столицата.