Ели Гигова преживяла побой и психическа травма!

Ели Гигова преживяла побой и психическа травма!
5 (100%) 4 votes

Ели Гигова пази зловещ спомен за една ваканция в родината, заради който рискува да остане емигрант за цял живот

Ели Гигова крие зад усмивка и изискани маниери трудно преживяна травма след нанесен побой!

Милионерската щерка надмогнала не само детските си комплекси, защото била като грозното пате в училище. За да се занимава с телевизия, преборила и логопедичен проблем. След това изтърпя хорските приказки за „момичето на тате”, които още не стихват. Най-сериозната драма в живота на Ели Гигова обаче си остава един криминален инцидент и последствията от него, научи kliuki.bg.

Случило се по времето, когато тъкмо започнала да учи във Франция. Още с първото си прибиране у дома Ели Гигова преживяла нападение. Пред телевизията, в която се запътила за предаване била нападната от двама, докато паркирала.

Мъжете я пребили, изпаднала в комоцио, а нападателите й откраднали колата. Ели Гигова със сетни сили звъннала в полицията. Тя разказва, че по някаква причина -(?!) още на другия ден нападателите й зарязали колата в един парк. Преди това обаче звъннали в МВР да кажат къде е. Някой някъде се е погрижил да ги уведоми, че момичето, което пребили е Ели Гигова.

Бедното богато момиче не се зарадвала на колата си. От ужас дни наред не можела да заспи. Толкова била наранена и уплашена, че всяка следващата ваканция в София се превръщала в изпитание.

Вместо да се радва, че е у дома и родителите й да са спокойни, че си е при тях, Ели Гигова потъвала в депресия – не искала да говори и да се среща с никого.

По-късно носталгията и историята с Петко Димитров надвила лошите спомени. Вярно, поработи в Брюксел, но Ели Гигова се завърна отново в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ели Гигова преживяла побой и психическа травма!”

 1. кети

  сеп. 19. 2014

  За жалост , богатите също плачат, но имат различни проблеми от нашите

 2. Liza Kostova

  сеп. 19. 2014

  На мен Ели ми е много симпатична!Държи се скромно,даже на моменти свито.Напористи сЕлтачки като Гала ,Елен,Мария Илиева и още ред други,живеят и печелят ближейки нечии задни части,демонстрират отблъскващо самочувствие.На какво-не зная?Но,това е нашата мила Родина!На повърхността,с определението вИП плуват такива л…-а,като упоменатите преди това.Гнус!

 3. mda

  сеп. 19. 2014

  Наистина е скромно момиче, което прави положително впечатление с поведението си. Но едва ли някой се съмнява, че тя има слава днес бладорение на собствени заслуги. Не знам дали наистина е открила призванието си в телевизията или не, но … тя е просто мъка като водеща, коментаторка и т.н. ако беше обикновено момиче, щяха да й се подиграват за бутането и натискането. Но е богата принцеса, която получава всичко като се усмихне и без да работи. Ако беше друго момиче, колко години трябваше да се мъчи и работи, за да има постовете, които е имала тя, само защото е дъщерята на Гигов?
  Другите може да са сЕлтачки, тва друга тема изобщо, но никой не им е дал нещо на тепсия, е освен Елен де, ама и тя преди да срещне Майонезата пак е имала филми и роли и публиката си имаше идея от нея. Гигова без баща си е НУЛА. Тя и с неговото бутане и протекции вече колко години нищо не успя да направи, ако и Биг Брадър й дадат по милост и шуро-баджанащина, халал да й е са казали хората, щото друго едва ли ще успее да направи

Добавете коментар