Гала и Стефан шашнаха приятелите и познатите си!

Водещата Гала и нейната половинка Стефан взеха най-важното решение в живота си. Те са категорични, че ще направят всичко възможно да имат дете, но поради напредналата възраст на Гала, това ще стане ин витро. Това съобщи вестник "България днес", позоваващ се на близка приятелка на Гала от Нова телевизия.

Гала дори вече определила кой лекар ще се грижи за зачеването й и това е специалист от известния медицински комплекс "Д-р Щерев". За 47-те си години Гала ще рискува много ако опита да забременее и роди по естествен начин, твърдяли лекарите от клиниката и предложили като единствена алтернатива бременност ин витро.

[caption id="attachment_325837" align="alignright" width="225"]Гала Въпреки напредналата си възраст Гала реши да подари най-големия подарък на Стефан[/caption]

"Гала мисли дълго, защото това ще спъне в известен смисъл кариерата й. Решението не беше никак лесно. Тя вече има щерка си Мари, която е прекрасно момиче и често пъти е казвала и на самия Стефан, че не иска друго дете. В един момент обаче й се наложи да избира между егоизма си и любовта, и Гала избра второто. Защото осъзна, че без общо дете, връзката им със Стефан рано или късно ще бъде обречена на провал", разказват близки до Гала от Нова телевизия.

Решението взела самата Гала и го съобщила на Стефан, който все още пазел дипломатично поведение, тъй като не искал да насилва за нищо любимата си жена. Двамата обаче вече били съобщили новината на тийнейджърката Мари, която противно на очакванията, страшно се зарадвала.

"Мари вече се моли да има братче, което да израсне под закрилата й, но няма да се сърди и ако е момиче. Тя обича Стефан като истински татко и най-голямото й желание е родителката й да е щастлива. Гала е ударила най-големия джакпот с това дете", коментират колеги на водещата на "На кафе".

Предполага се, че Гала ще влезе в клиниката за първите изследвания още идния месец, а ако всичко протече без проблеми, догодина ще зарадва почитателите си с новото продължение на рода.