Черен ден за Зорница Линдарева: Тачо разкрива мръсната й тайна пред всички!

Черен ден за Зорница Линдарева: Тачо разкрива мръсната й тайна пред всички!
4.1 (82.86%) 7 votes

Зорница Линдарева ще съжалява горко за това, че е влязла в Къщата!

Нафуканата Зорница Линдарева горко ще съжалява, че се е съгласила да влезе в Къщата на Вип Брадър. Тя дори не подозира какво разкритие ще бъде направено за нея пред всички и кой точно ще провъзгласи истината. Болката за Зорница Линдарева ще е огромна, защото унижението няма да дойде от Жени Калканджиева, както всички очакват, а лично от съпруга й Тачо.

Тачо ще се опита отново да спечели доверието на съпругата си Жени Калканджиева като направи нещо наистина скандално и дори пагубно за бившата си любовница Зорница Линдарева. Той ще разкрие пред всички мръсната й тайна, че по времето, докато е живяла с него и е мачкала чаршафите му, Зорница Линдарева е въртяла креватни упражнения и с друг – Малък Тошко.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева направи най-голямата грешка в живота си като се съгласи да влезе във Вип Брадър

Невероятно, но да – това е самата истина, заради която Зорница Линдарева меко казано е опротивяла на Тачо и той ще го разкрие още тези дни. „Това са фактите и Зорница Линдарева не е в състояние да ги отрече. Тачо имаше проблеми с Жени Калканджиева и потърси утеха при Зорница, която успя да го омае с чара и заучения си интелект. После обаче той разбра за изневярата й и, че заедно с него тя обслужва едновременно и Тодор Славков. Тачо се отврати от нея тотално“, разкриват близки до семейството на Жени Калканджиева източници пред вестник „Всеки ден“.

Оказва се обаче, че Зорница Линдарева не знае, че Тачо е разбрал истината още преди време и тайно се надявала да не му провърви с Жени Калканджиева и да си го върне отново. Това няма как да стане, нещо повече – тя ще бъде унищожена в очите на останалите съквартиранти.

„Да, вярно е, че Тачо й се е обадил по телефона, преди да влезе в шоуто. Но това е само заблуда. Той не искаше тя да подозира плановете му и изигра картите си отлично. Затова всички клюки, че той имал още чувства към нея, са пълни лъжи. Разберете, той не може да я понася дори“, категорични са близки до Тачо и половинката му Жени Калканджиева. Остава само да изчакаме, за да видим как ще реагира на отмъщението самата Зорница Линдарева.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Черен ден за Зорница Линдарева: Тачо разкрива мръсната й тайна пред всички!”

 1. vanya

  сеп. 19. 2014

  Stefan Manov i Ta4o sa 1 i sa6t 4ovek!!!!!
  Ehoooo, jornalista v kolemi kavi4ki, kak re6ihte da napi6ete takava tapotia….

 2. krasyto

  сеп. 19. 2014

  Стефан Манов и Тачо не мислите ли, че са едно и също лице .. нещо май се пообъркахте .. хахахахаха

 3. fgghh

  сеп. 19. 2014

  hhahaha vuprosniqt Manov e Tacho be!! lele teq trugnali statiii da pishat mnogo ste zle

Добавете коментар