Трагедията на Камелия Воче води до искрени сълзи в Къщата!

Този сезон на Вип Брадър със сигурност ще е един от най-драматичните и разтърсващи до момента. Драмата на любовния триъгълник Жени Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева дори ще бледнее пред основната тема, около която ще се върти предаването, а именно ужаса на Камелия Воче, съобщава вестник "Всеки ден".

Море от сълзи на съквартирантките се очаква да наводни Къщата, когато се разкрие трагедията на Камелия Воче, чиято дъщеря Деси е била системно насилвана от бившия й мъж Маурицио. Вторият татко на Деси я подлагал на физически тормоз в продължение на месеци, докато момичето най-сетне се осмели да разкрие на родителката си за хоръра, в който е принудена да живее.

[caption id="attachment_325857" align="alignright" width="300"]Камелия Воче Камелия Воче ще разкрие най-големия ужас в живота си[/caption]

Трагедията на насилваната й щерка е най-голямата болка в живота на Камелия Воче, тъй като Деси е получила силна психическа травма и не е била в състояние да се справи с нея дълго време. Лечение и продължителни сеанси при психолози за щастие успяват да я измъкнат от черната дупка, в която се е намирала и да й помогнат да продължи живота си като нормален човек.

Камелия Воче ще разкрие ужаса си пред зрители и съквартиранти като се очаква тя да получи огромна подкрепа и то не само в лицето на дамите в Къщата на Вип Брадър, но и на голяма част от мъжете.

В този ред на мисли настроеният против певицата Евгени Минчев вероятно ще остане без съмишленици във "войната" си с Камелия Воче, против която той не спира да бълва змии и гущери още от самото си влизане в риалитито.

Колкото до самата Камелия Воче, тя е споделила, че се чувства достатъчно силна и подготвена, за да излезе и открито да разкаже за кошмара в живота на щерка си, за да послужи историята й като предупреждение и урок за много жени, които водят втори баща на отрочетата си в своя дом.

"Камелия Воче е една наистина достойна за уважение жена, която е изпитала не един удар в живота си. Разказът й ще бъде като леден душ за съквартирантите, но е толкова силна, че по-скоро тя ще успокоява тях, отколкото те нея", коментират познати на гласовитата певица.