Любо Киров, който в момента е един от менторите на X Factor, е изпаднал в ролята на влюбен хлапак

Интересна нова любовна тръпка има певецът Любо Киров, научи Kliuki.bg. Всъщност тя не е толкова нова, а от около 2 месеца, когато се запозна с Лилия Андреева. Момичето е едва 17-годишно, но остави без ума и дума Любо при явяването си в X Factor. Слуховете обаче твърдят, че историята има своето продължение. Любо и Лили са продължили да се срещат и извън сцената. Разбира се, какво точно е ставало на срещата, не е ясно. Със сигурност обаче бившият вокалист на "ТЕ" изпитва огромни симпатии към това момиче.

[caption id="attachment_325891" align="alignright" width="300"]Любо хлътнал по 17-годишна Любо Киров хлътнал по 17-годишна[/caption]

Лилия Андреева е родом от Русе. Освен че е ученичка, тя се занимава още с политика и мода. Вече има няколко фотосесии, а единият й крак е дълъг цели 1.15 метра. Лили обаче не иска да парадира с визията си, а да пробие с музикалния си талант, който наистина притежава. Може би точно това се е харесало най-много на свободомислещия Любо.

[caption id="attachment_325892" align="alignleft" width="300"]Лилия Андреева омагьоса Любо Лилия Андреева омагьоса Любо[/caption]

Лили изглежда доста интелигентно момиче, което умее да разсъждава. Въпреки че талантът й в началото бе поставен под въпросителна, дори и от самия Любо, тя ще се появи в последната фаза на X Factor, когато са живите концерти. Девойката има чаровно излъчване, което е едно от качествата за шампион на шоуто. Дали обаче притежва и всички останали? Засега определено не е сред фаворитите, но пък точно това може да я направи още по-добра, защото е освободена от прекалените очаквания. Може би само Любо Киров ги има към нея.

Докъде ще стигне увлечението на Любо, можем да гадаем. Едва ли той ще прекрачи границата и ще започне истинска любовна авантюра с непълнолетна, но 2015 година вече е близо, а тогава нещата ще стоят другояче.