Ето кого Иво Аръков подозира за извършител на побоя!

Ето кого Иво Аръков подозира за извършител на побоя!
5 (100%) 4 votes

Иво Аръков разбрал кой го е тукатил

Актьорът Иво Аръков заподозрял още в началото кой му изпратил биячите. Бившият на щерката на Модерния ляв бе пребит от двама макскирани в квартал „Манастирски ливади”, когато се прибирал с приятеля си от купон.

Бандитите не му откраднаха нищо, а криминалистите заподозряха, че тупалката е с цел сплашване. В публичното пространство се завъртяха милион предположения, не се оказа, че бития артист знае кой стои зад всичко това.
В писменото си обяснение пред полицията Иво Аръков посочил името на предполагаемия извършител, твърди столичен криминалист, свидетел на показанията му пред в. „Уикенд”.

Бившият на Мика Стоичкова фиксирал недвусмислено името на ексцентричния милионер Александър Найденов, по известен като Сашо Майнецата. Олинезеният бос тогава беше още интимен с 25-години по-младата от него актриса Елен Колева. Влюбеният мъж й купи луксозно жилище, тузарска кола и я уреди да играе на твърд договор в Народния театър.

Иво Аръков знае кой го е пребил

Иво Аръков знае кой го е пребил

Но ревнивият му характер и разликата в годините доведе до окончателен разрив на връзката им. Тя продължи шест години, но в нея имаше много сътресения и раздели, припомни Kluiki.bg.

После пощръклелия богаташ обиколи всички медии и телевизии, като не преставаше да ръси гнусотии по адрес на доскорошната си любовница.
Милионерът обвини Елен Колева, че не може да бъде вярна на един мъж и че е въртяла паралелни връзки и с други мъже, докато е точела благинки от него. Дори в публичното пространство се завъртя горещата клюка, че разкрепостената актриса е имала страстна заиграва и с жена.

После богаташа си прибра подаръците и направи така, че Елен Колева изхвърча и от Народния театър. Красивата актриса не се поддаде на гнева, а се задоволи само да напише в социалната мрежа, че „слабите мъже се страхуват от властната жена, защото не успяват да я укротят”.
А подозренията, че милионера е изпратил бандитите на Иво Аръков се породил от това, че застаряващия богаташ го уличил като един от креватните партньори на Елен.

Иво Аръков и Елен Колева често били забелязвани заедно да обядват около Народния театър. Те обаче категорично отричаха да имат нещо повече от приятелство помежду си. Но подозренията на любовника били различни от твърденията им, а резултата красноречив..

Елен Колева получи покана за участие във ВИП Брадър, но тя катогорично отказала, като разбрала че вътре ще е и напердашения заради нея Иво Аръков.23-годишният актьор пък не подозира, че Сашо Майонезата ще е един от безжалостните „екзекутори” навън, който под лупа ще следи всяка една стъпка в Къщата и ще го подлага на бавен огън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар