Мика Стоичкова се зарече да не влезе никога във "ВИП Брадър", което се оказа намек за същността на Иво Аръков!

"Никога няма да си позволя да вляза в къщата на интригите. Това място не е за мен и не разбирам що за човек би искал да се излага на показ там. Всеки обаче има своя избор. Явно аз съм различна от участниците в едно такова шоу, защото не желая да влизам в лицемерни и задкулисни игри, каквито със сигурност се вихрят във всеки сезон на предаването. Аз си имам достойнство." - споделя Мика Стоичкова пред свои близки.

[caption id="attachment_325904" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова очевидно е по-достойна личност от Иво Аръков Мика Стоичкова очевидно е по-достойна личност от Иво Аръков[/caption]

Думите на щерката на Камата очевидно са били продиктувани от слуховете, че ще се появи в Къщата в някой етап на предаването. Това обаче няма да се случи. Сигурно е, че тези думи са обидни към всички участници на "ВИП Брадър". Мика Стоичкова не спести критиките си към шоуто, въпреки че вътре е бившият й Иво Аръков.

Явно обаче Мика има достойнство, каквото Иво няма. Отдавна е ясно, че специално във "ВИП Брадър" се влиза само и единствено за пари, макар да е ясно на всеки участник, че може би ще стане за посмешище. Младият актьор се продаде, докато щерката на Христо Стоичков заявява че никога няма да го направи. Разбира се, когато си от род на такава звезда като Камата, е лесно да не се продаваш, защото Мика Стоичкова винаги е имала всичко необходимо в живота си. Нещо, което не може да бъде казано за Иво Аръков, който е родом от малкото градче Белослав, припомня Kliuki.bg.

Въпреки любовния край между Иво и Мика, тя твърди, че все още са приятели. Интересно е дали Аръков ще сподели нещо за тази своя авантюра, докато е в предаването, или все пак и той ще запази някакво достойнство.