Изненадаха ли „ВИП Брадър“ и „Сървайвър“

Изненадаха ли „ВИП Брадър“ и „Сървайвър“
5 (100%) 2 votes

Изненадаха ли „ВИП Брадър“ и „Сървайвър“, които се водеха за едни от най-рейтинговите предавания в родния ефир?! Отговорът засега не е много приятен!

Тази есен стартираха и двете предавания по двете конкурентни телевизии – БТВ и Нова, но дали предложиха на уважаемия зрител нещо повече от евтини зрелища.

В предаването с по-спортен акцент „Сървайвър“, където уж са поставени на предела на оцеляването и в различни трудни ситуации два отбора – единият от обикновени фенове на предаването и желаещи да пробват силите и късмета си, а в другия „по-звезден“ отбор са събрани участници от предни сезони на оцеляването, които са били лидери или доста изявени характери и личности. Но там засега късметът е на страната на новобранците, защото по-опитните потънаха в битовизми и скучни караници за незначителни проблеми.

Изненадаха ли "Вип Брадър" и "Сървайсър"

Изненадаха ли „ВИП Брадър“ и „Сървайсър“

От друга страна е уж пък много оригиналното хрумване на „ВИП Брадър“ да се представи къщата с елементи на социалистическата епоха. Но всъщност кавгите между така наречените „випове“ са свързани обикновено със стари вражди или доста посредствени злободневни теми. Почти никой не се откроява с култура на общуване или възпитание, а всеки от тях претендира за високи такива, забеляза Kliuki.bg.

Евгени Минчев - родна знаменитост според "Вип Брадър"

Евгени Минчев – родна знаменитост според „ВИП Брадър“

Добро впечатление правят само появата на Тити Папазов и донякъде позабравения Влади Въргала, които поне могат да измислят нещо по-забавно от време навреме. Докато масово всеки сам си слага етикет за много интелигентен, красив, което е добре да ти го кажат отстрани, а не сам да го твърдиш постоянно – пример в лицето на Зорница Линдарева, Месечков. Изненада е и появата на един неврохирург, чиято кауза е доста благородна. Всъщност и в „Сървайвър“ хората с добра и смислена кауза са малцина, дано се получат интересни сезони, въпреки посредствените и доста повтарящи се в поредица тв програми лица и герои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар