Как една любов може да обърка живота ти - история с главен герой Люси Дяковска!

Певицата е родом от Плевен, но има световна музикална кариера. Наскоро тя приключи дългата си любовна история с Камелия, която допреди да стане любимата на Люси Дяковска, беше непозната за света жена.

След Люси, Камелия намери новата си любов в лицето на Ивана - дъщерята на певицата Йорданка Христова. Но въпреки дългата им връзка, отношенията им завършиха със скандал и финансови неуредици.

Заведенията, които имаха намерение да поддържат докато бяха двойка, останаха в ръцете на Камелия, която обаче ги води към фалит, явно без подкрепата на Люси Дяковска, бизнесът затъва.

[caption id="attachment_325965" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска - Как една любов може да обърка живота ти Люси Дяковска - Как една любов може да обърка живота ти[/caption]

Люси пък, която дълбоко обичаше половинката си, даже искаше и семейство да имат заедно, защо не и дете, дотолкова беше натъжена от раздялата, че реши да загърби всичко свързано с България, въпреки че тук също има участия, контакти, близки, семейство, очевидно мъката й не може лесно да бъде преодоляна.

Освен това двете дами имали общо жилище, купено от Люси Дяковска, но на името на тогавашната й половинка Камелия, пишат и от изданието  "Всеки ден", като имотът бил продаден и дори Камелия имала претенция относно парите, които да получи. Под меката си външност тази светлокоса дама се оказа доста запозната със своите интереси в живота и явно трудно прави компромиси с желанията и целите си. Не е било случайно, че след появата на двойката в къщата на едно популярно шоу преди време, зрителите единодушно обявиха, колко влюбена е Люси Дяковска и всеки се усъмни в дълбоката и искрена любов на Ками. Не след дълго приказката имаше тъжен край и за двете жени. Може би хубавото за тях предстои, но огорчението от тази публична раздяла остава и завинаги ще се помни, желаем им бъдещо щастие.