Зорница Линдарева не е сред достойните участници на "ВИП Брадър" и това се потвърди!

Още преди своето влизане в Къщата, Зорница Линдарева бе известна като разбивачка на семейства и доста посредствена жена. За жалост или не, това се потвърждава до момента. Снощи Зори се появи в Резиденцията, където се изправи срещу своя кошмар Жени Калканджиева. Засега между двете няма напрежение, или поне не се показва. Госпожица Лондарева обаче започна да показва жалката си същност, опитвайки да привлече на своя страна един от най-близките на Жени - Евгени Минчев. Двамата тази сутрин разговаряха с часове на различни теми. Оказа се, че посещавали един и същ психолог, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_325996" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева се опитва да спечели Евгени Минчев Зорница Линдарева се опитва да спечели Евгени Минчев[/caption]

Това обаче не е единственото недостойно нещо, което отличава Зорница Линдарева до момента в шоуто. Тя сподели пред Биг Брадър, че не вижда нищо лошо в това да бъдеш с женен мъж, тъй като бракът бил просто опит за отнемане на свободата на човек и тя не робувала на подобни неща. Зори се представя като свободомислеща личност, но истината е, че щом има наранени, значи действията й не са били редни. От всичко това става ясно, че хубавицата изобщо не съжалява за авантюрата си с Тачо и за това, че нарани Жени Калканджиева.

Зорница Линдарева си навлече неприязънта на голяма част от зрителите и с изказването си в Изповедалнята, че не може без различните си процедури за разкрасяване и съответно без своите гримове. Тя се притеснявала как ще изглежда в очите на останалите съквартиранти, когато я видят неизкъпана и в естествен вид. Това още веднъж доказа повърхностното мислене на Зори.

Към този момент единственото положително качество на Зорница Линдарева е нейната прямост и непринудено поведение в Къщата. Дали обаче това е достатъчно за спечелване на доверието на съквартирантите, почти всички от които не я харесват?!