Елен Колева взриви Народния театър, скандалът е страшен!

Елен Колева взриви Народния театър, скандалът е страшен!
4.8 (95%) 4 votes

Уволнената актриса Елен Колева разпали истински пожар!

Синеоката актриса Елен Колева разпали нечуван скандал в Народния театър, от който бе позорно уволнена по настояване на бившия й любовник Александър Найденов. Както самият той многозначително подметна, Елен Колева е „пенсионирана“ от него завинаги. Само дето „пенсионерката“ е едва на 30 години, а вратите пред нея се затварят една по една.

Това е и причината Елен Колева да надигне глас и да обвини директора на театъра Павел Васев пред свои колеги, научи вестник „Ретро“. Думите на Васев обаче са категорични – пари за заплатата на Елен Колева няма, а тя няма как да бъде оставена на щат в Народния театър. „Ако иска да играе на граждански договор, нека заповяда! Така работят много други актьори като Владо Карамазов и Юлиан Вергов. Не виждам с какво тя е по-различна от тях“, коментира казуса Павел Васев.

Елен Колева

Вратите пред Елен Колева се затварят една след друга, актрисата е съсипана

Явно обаче не на това мнение е Елен Колева, която продължавала на беснее – за разлика от повечето си бивши колеги в Народния театър, чието мнение за нея остава непоклатимо. „Елен Колева беше назначена в първата трупа на театъра само заради Сашо Майонезата. Сега отново Сашо Майонезата я уволни. Това е. Тя не е нито кадърна актриса, нито незаменим кадър и съкращението й е най-нормалното нещо, което можеше да се случи“, коментират колеги на натирената актриса.

Припомняме, че освен уволнението й, Сашо Майонезата се постара да съсипе Елен Колева като отне апартамента, който й подари, заедно с още куп придобивки. За годините, през които двамата бяха заедно, бизнесменът разкри, че Елен Колева му е струвала повече от 1 милион лева.

„То не бяха дрехи, бижута, ресторанти, почивки… Тя пожелаваше нещо и аз веднага й го предоставях. Затова сега съм категоричен и заявявам, че няма да търпя повече една морална шантонерка в дома и леглото си. Песента на Елен Колева вече е окончателно изпята“, твърд е Александър Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Елен Колева взриви Народния театър, скандалът е страшен!”

 1. Име (задължително)

  сеп. 21. 2014

  гъз

 2. greeg

  сеп. 21. 2014

  Абе, грозофил, какво си мислиш, бе? Ми млада красива жена може ли все до дърт пръч да си ляга? Нормално е в един момент, каквато и да е била, да се е осъзнала малко. То пари, пари, ама в един момент те не стигат да задържиш едно младо момиче. И сега тръгнал да отмъщава… Абе, цяла България те научи като дъртия грозник до Елен, съчувствие няма как да получиш. А, тия дето ти лижат г*за за връзки и пари, те са по-големи к*рви и от тази шантонерка.

 3. haha

  сеп. 21. 2014

  Всичко й бил предоставял… Май само не най-важното хехе

Добавете коментар