Златка Димитрова използва удобния момент, за да оправдае собственото си прегрешение!

Златка Димитрова се изложи за пореден път като използва чужди думи, за да оправдае собствения си позор - че разби едно семейство и остави дете без баща. Разбира се, става дума за Миро, който Златка Димитрова успя да раздели със съпругата му и да забременее от него - за жалост обаче без успешен край.

Златка Димитрова многократно бе обвинявана за постъпката си и не само от съпругата на Миро, а и от много потребители в мрежата, някои от които доскорошни нейни почитатели. За да си измие ръцете и да заблуди всички, че тя няма никаква вина за случилото се, Златка Димитрова се възползва от откровеното интервю на Жени Калканджиева с Венета Райкова в "Голямата уста".

[caption id="attachment_326034" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова използва думите на Жени Калканджиева, за да си измие ръцете[/caption]

Там Жени Калканджиева разказа за проблемите в семейството си и изневярата на Тачо със Зорница Линдарева. С присъщата си сила и смелост обаче, Жени Калканджиева не пожела никой да я съжалява, за което не обвини Зорница Линдарева за залитането на мъжа си, а обвини самите тях.

Тя призна, че проблемите са били вътре в семейството й и, че едно семейство се руши отвътре, а не отвън. Точно тези думи дойдоха като манна небесна за Златка Димитрова, която не пропусна да ги сподели директно на стената си във Фейсбук и да натърти, че видиш ли - наистина вината не е на любовницата, а на съпругата.

Разсъжденията на Златка Димитрова обаче бяха по толкова очевидна причина, че и малко дете да се досети. Думите й за Жени Калканджиева и любовния триъгълник всъщност целяха да обяснят триъгълника, който самата Златка Димитрова заформи в семейството на Миро.

"Никой не може да бъде щастлив на гърба на чуждото нещастие, още повече на нещастието на дете. И Златка Димитрова ще осъзнае това в мига, в който Миро я зареже и хукне при друга. Защото той неминуемо ще го направи. Ще я предаде, както предаде съпругата и сина си, но тогава Златка Димитрова няма да бъде съжалена от никого", коментират потребители по форумите в нета.