Пленителната Сара Томази бързо се докопа до постелята на Валери Божинов!

Благоверният на Николета Лозанова, която от години наред има претенциите за единствена и неповторима красавица, й доказа противното. Валери Божинов не устоя на чара и апетитните извивки на италианската мъжемелечка Сара Томази и рухна пред чара й.

А и как иначе, когато Сара Томази може да се похвали с любовни подвизи в леглата на легенди като Балотели и Роналдиньо?! Самата тя неведнъж е признавала, че обожава футболистите и дори е готова да преспи с целия отбор на своя фаворит "Милан".

[caption id="attachment_326039" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов не устоя на изкушението на Сара Томази[/caption]

Искрата между Валери Божинов и Сара Томази припламнала, когато съпругът на Николета Лозанова отпрашил за Апенините, където се подготвя за участие в новия си тим "Тернана". Срещата му със Сара Томази била напълно случайна, но двамата се заговорили и атрактивната тъмнокоса красавица моментално пуснала "пипалата" си към Валери Божинов.

Предвид факта, че Сара Томази е главна героиня в доста инфарктни филми за възрастни, няма как да се съмняваме в уменията й в леглото и в това, че Валери Божинов със сигурност е останал меко казано удовлетворен. За изневярата му със Сара Томази разказаха очевидци от Италия, видели с очите си горещите свалки между Валери Божинов и хубавицата.

[caption id="attachment_326040" align="aligncenter" width="176"]Ето я огнената Сара Томази Ето я огнената Сара Томази[/caption]

Разбира се, Николета Лозанова бе потърсена за коментар и категорично отрече слуховете за изневярата на мъжа си. "Не мога да повярвам на тези глупости. Вярвам безрезервно на Валери и съм сигурна, че никога не ми е изневерявал, камо ли с тази италианка", отсече Николета Лозанова, която между другото, също се намираше в Италия, където отрази Седмицата на модата в Милано.

[caption id="attachment_326041" align="aligncenter" width="223"]Двамата с Валери Божинов се чипкали заедно Двамата с Валери Божинов се чипкали заедно[/caption]

"Двамата с Валери Божинов заминаха заедно, но после се разделиха всеки по своите си дела. Тъкмо тогава той прегреши със Сара Томази, но разбира се, че Николета Лозанова ще е последната, която да си признае публичното унижение и измяната. Всички отлично знаем колко голямо е егото й", коментират близки до Николета Лозанова и Валери Божинов.

Предстои да видим как ще се развият отношенията между двамата и дали преекспонираната хармония в дома на Божинови няма да се окаже въздух под налягане.