Бомба: Ето цялата истина за Валери Божинов и Сара! (СНИМКИ)

Бомба: Ето цялата истина за Валери Божинов и Сара! (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Пленителната Сара Томази бързо се докопа до постелята на Валери Божинов!

Благоверният на Николета Лозанова, която от години наред има претенциите за единствена и неповторима красавица, й доказа противното. Валери Божинов не устоя на чара и апетитните извивки на италианската мъжемелечка Сара Томази и рухна пред чара й.

А и как иначе, когато Сара Томази може да се похвали с любовни подвизи в леглата на легенди като Балотели и Роналдиньо?! Самата тя неведнъж е признавала, че обожава футболистите и дори е готова да преспи с целия отбор на своя фаворит „Милан“.

Валери Божинов

Валери Божинов не устоя на изкушението на Сара Томази

Искрата между Валери Божинов и Сара Томази припламнала, когато съпругът на Николета Лозанова отпрашил за Апенините, където се подготвя за участие в новия си тим „Тернана“. Срещата му със Сара Томази била напълно случайна, но двамата се заговорили и атрактивната тъмнокоса красавица моментално пуснала „пипалата“ си към Валери Божинов.

Предвид факта, че Сара Томази е главна героиня в доста инфарктни филми за възрастни, няма как да се съмняваме в уменията й в леглото и в това, че Валери Божинов със сигурност е останал меко казано удовлетворен. За изневярата му със Сара Томази разказаха очевидци от Италия, видели с очите си горещите свалки между Валери Божинов и хубавицата.

Ето я огнената Сара Томази

Ето я огнената Сара Томази

Разбира се, Николета Лозанова бе потърсена за коментар и категорично отрече слуховете за изневярата на мъжа си. „Не мога да повярвам на тези глупости. Вярвам безрезервно на Валери и съм сигурна, че никога не ми е изневерявал, камо ли с тази италианка“, отсече Николета Лозанова, която между другото, също се намираше в Италия, където отрази Седмицата на модата в Милано.

Двамата с Валери Божинов се чипкали заедно

Двамата с Валери Божинов се чипкали заедно

„Двамата с Валери Божинов заминаха заедно, но после се разделиха всеки по своите си дела. Тъкмо тогава той прегреши със Сара Томази, но разбира се, че Николета Лозанова ще е последната, която да си признае публичното унижение и измяната. Всички отлично знаем колко голямо е егото й“, коментират близки до Николета Лозанова и Валери Божинов.

Предстои да видим как ще се развият отношенията между двамата и дали преекспонираната хармония в дома на Божинови няма да се окаже въздух под налягане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Бомба: Ето цялата истина за Валери Божинов и Сара! (СНИМКИ)”

 1. ники

  сеп. 21. 2014

  Начи, до ПР-ката на Госпожа Божинова, ако си мислите , че преди всеки сезон за нааканото и предаване ще ни пробутвате историята за раздяла в „звездното“ семейство, ТЦ, не хваща …пък и , честно : ууууууу, да беше рекла, че с Пенка Циганката от мис БълХария е кръшнал Валерко, щяхме да ти повярваме, ама с тук топката е висока за твоя късокрак тулуп 😉

 2. вики

  сеп. 21. 2014

  Коментар номер едно изчерпва всичко, което има да се казва по казуса 😉

 3. аз

  сеп. 21. 2014

  Що бе, ква е тая Сара Томази, нещо подобно на нашата НиЛо. Що пък да не си легне с късокрачко. Всичко и пари….

Добавете коментар