Албена Вулева прави всичко възможно да привлече приятели в Къщата, което изглежда сякаш се подготвя за атака на първото място!

Преди да влезе във "ВИП Брадър 2014", Албена Вулева се заричаше да покаже на повечето съквартиранти жалката им същност и да докаже истината за тях, която години наред представяше в предаването "Сигнално жълто". Всичко това обаче се оказаха празни закани и приказки от страна на Вулева. Блондинката е по-смирена от почти всички в Къщата и се разбира с много от хората там. Това говори за едно лицемерие от нейна страна, тъй като само преди дни тя ги разнищи във визитката си.

[caption id="attachment_326050" align="alignright" width="300"]Албена Вулева реши да играе роля във "ВИП Брадър" Албена Вулева реши да играе роля във "ВИП Брадър"[/caption]

Дори фолк дивата Кали вече харесва Албена Вулева, научи Kliuki.bg. Телевизионната водеща много години се подиграваше с този жанр музика и с изпълнителите му, а сега е в отлични отношения с певица на попфолка. Албена не смее да каже нищо на никого и сякаш играе някаква роля. Може би е измислила стратегия, която следва. Първоначално единствено със Зорница Линдарева поддържаше топли отношения, но сега вече повечето се държат доста добре с нея.

Двуличното поведение на чаровната Албена Вулева до момента е сериозна изненада, тъй като тя влезе с визитка на скандална личност, а се оказва, че е готова да предаде принципите си в името на победата в шоуто. Понеже е ясно за всекиго, че скандалните участници никога не печелят формата, а го правят онези, които се спотайват и се разбират с другите.

Засега Албена Вулева е точно от втория тип. Затова може би Жени Калканджиева, Евгени Минчев, Камелия Воче нямат никакъв шанс за краен триумф. Те се изживяват като лидери в Къщата, а това не се харесва на повечето зрители. Албена обаче стои встрани от скандалните моменти, а преди това се заканваше, че ще бъде в центъра им.