Силвия Зубева има конкуренция! (Още одумвани учителки-красавици)

Силвия Зубева има конкуренция! (Още одумвани учителки-красавици)
3.4 (68%) 5 votes

Силвия Зубева преживява зле популярността си, но има колежки, който са къде-къде по-зле от нея

Силвия Зубева може да си отдъхне – нейното чудо сигурно ще се окаже наистина за три дни. Освен това си има и конкуренция, която да обира злостни коментари по форумите и неприлични предложения (ако на мераклиите им стиска).

Красивата учителка в столично училище се видя в чудо след Първия учебен ден. Вместо да тръгва с ентусиазъм, защото са й поверили самостоятелна паралелка, Силвия Зубева търпи среднощни обаждания, злостни приказки, нацупени родители, дава интервюта и какво още ли не. Наложи се директорът на училището, в което преподава да я защитава, видя kliuki.bg. Така се разбра, че учителката с визия на модел е не само добре образована, но и пътува всеки ден от Ихтиман, за да упражнява професията си, например. Това обаче не облекчи положението й.

Силвия Зубева трябва само да потърпи и сама ще се убеди в истинността на поговорката „Всяко чудо – за три дни!”. Ако има кой да й каже, че има и по-тежки случаи от нейния – съвсем ще й стане леко.

От kliuki.bg си спомнят за три интересни случая на три учителки – красавици, които бяха доста одумвани. Дали от завист или ориенталско мислене – това е друг въпрос! Ето ги достойните конкурентки на Силвия Зубева:

Учителката Емилия Славова от Сапарева баня разсърди пуритани заради изрязан бански и дълги крака, които демонстрира…в Гърция
Силвия Зубева конкурентка

Силвия Зубева конкурентка

Силвия Зубева конкурентка

Силвия Зубева конкурентка

Силвия Зубева конкурентка
Екатерина Москова – младата класна и учителката по изобразително изкуство в „Арсени Костенцев“ – Благоевград беше набедена, че спи с деветнадесетгодишен младеж.
Силвия Зубева конкурентка

Силвия Зубева конкурентка

Силвия Зубева конкурентка
Най-одумваната учителка у нас в крайна сметка не е Силвия Зубева, а… Деница Тотева. Въпросната дама е съпругата на пловдивския кмет Иван Тотев. „Първата дама” на Града на тепетата е обявена за най-красива учителка в СОУ“Св. Патриарх Евтимий”. Нея я одумват избиратели, политически опоненти, колеги. Но спор няма – невероятна красавица! И със сигурност може да засенчи Силвия Зубева!
Силвия Зубева конкурентка

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Силвия Зубева има конкуренция! (Още одумвани учителки-красавици)”

  1. Силвия Зубева

    сеп. 23. 2014

    Здравейте ако има въпроси към Силвия Зубева можете да ги задавате тук www. facebook.com/Zubevaaa

  2. кети

    сеп. 24. 2014

    Вместо да сме доволни, че имаме добре изглеждащи учителки, които на всичко отгоре са и съвестни в работата си ни ги хулим.

Добавете коментар