Кали крие зад маската на непукизъм и Голяма уста много пъти наранявано дете

Кали далеч не е „пердето”, за което се опитва да мине.

Зад голямата й уста, резките приказки, поведението на мъжкарана се крие едно много пъти наранявано дете, научи kliuki.bg.

Венета Райкова още преди два дена каза в прав текст, че в понеделник вечер зрителите трябва да очакват цунами. Хората щели да научат шокиращи и неочаквани неща за любимците си. Благодарение на живите предавания и форумите, феновете на ВИП Брадър: Образцов дом научиха и разпространиха наистина жестоки истини за поне една от съквартирантките.

[caption id="attachment_326109" align="aligncenter" width="300"]Кали каза истината за себе си На Кали може да се разчита да каже истината[/caption]

Певицата Кали, която е една от фаворитките на зрителите, се възприема като „перде”. Тя се шегува, държи се като хлапачка и изглежда, че не й пука за нищо. Другарувала е с най-влиятелните хора, поне едното й дете от много богат мъж, говори на езика на улицата, но...

Като дете преживява първото голямо предателство в живота си! Бащата на Кали довежда в дома на семейството си любовница. Тя, майка й и брат й са изгонени в мазето на къщата, построена с парите на баба и дядо – родителите на майка й.

Години по-късно Кали е тийнейджърка. Вече издържа семейството си с пеене, но преживява пътен инцидент. Едва не умира на операционната маса, но родният й баща отказва да даде кръв, за да спаси детето си.

Оцелялата по чудо Кали един ден получава възможност да отмъсти, но не се възползва. Баща й заболява от левкемия, тя не само го посещава, но и плаща за лечението му.

Това обаче съвсем не е най-тежкото изпитание за певицата. Желязната Кали станала ДВА пъти жертва на изнасилване! Признанието и шокиращите подробности изпълнителката споделила пред смаяния поглед на Венета Райкова и Кристина Патрашкова на седмичната мисия.

Блондинката и по-възрастната й колежка са безпощадни в търсенето на истината, но едва ли са очаквали подобна откровеност – и то пред камерите на ВИП Брадър. Продуцентите обаче със сигурност са доволни, защото ако поне половината съквартиранти са откровени като Кали – предаването им ще има рейтинг – трепач!