Елен Колева се оказа истински човек, ето какво не знаехме за нея!

Красивата и синеока Елен Колева спечели войната с Александър Найденов само с един удар. 30-годишната актриса, която бе уволнена позорно от Народния театър по настояване на самия Сашо Майонезата, се оказа истински човек - сто пъти повече от злобния бизнесмен.

Истината за нея бе разкрита от големия актьор и режисьор Максим Генчев, докато самата Елен Колева постъпи мъжки като отказа да се принизи до нивото на бившия си любовник. А истината, която повечето хора не знаеха за нея е, че тя не е треторазрядна актриса, както твърдеше Майонезата, а носи таланта си в кръвта. Таткото на Елен Колева, когото тя губи още на 4 годинки, е бил един от най-уважаваните родни актьори.

[caption id="attachment_326113" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева победи във войната с Майонезата - на най-важното, морално ниво[/caption]

"Колето беше по-талантлив и от Кирил Варийски, лека им пръст и на двамата. А Елен Колева за мен винаги е била детето на Колето - един от малкото случаи, в които талантът наистина се наследява. Жалко, че си отиде така без време. Просто е миел колата си на една река, в която Елен по същото време си е играела. Имал е раничка на крака, а тогава оттам са минали биволи и водата го зарязава с лептоспироза. Отиде си за нула време, трудно успяхме да го прежалим. Елен Колева обаче израсна като наистина свястно момиче с ценности, макар че беше без баща", разкрива драмата на красавицата Максим Генчев.

Той е категоричен, че Елен Колева никога не се е възползвала от влиянието и парите на Майонезата, и дори не той, а самата тя го е изоставила. "Ако той я беше зарязал, щеше ли да говори така против нея и да настоява за уволнението й - сами помислете! Елен е сгрешила с този мъж, повярвала му е, защото е млада и неопитна. Но ако беше и грам златотърсачка, нямаше да се влюби в друг, нямаше да скъса с него, а щеше да си трае и кротува в името на парите и облагите", яростно защитава Елен Колева режисьорът Максим Генчев пред Блиц.

Той открито обвинява директора на Народния театър Павел Васев в задкулисни игри и раболепничене пред богатството на Александър Найденов, който е спонсор на театъра и с мъка в душата признава, че постъпката им е убила Елен Колева.

"Но нищо. Тя ще възкръсне отново, защото има сила, която ще се погрижи за това. Елен Колева е достоен човек и ще триумфира, докато днешните й палачи няма да прокопсат. Ще видите", гарантира Максим Генчев.