Ден след появата на Борил: Асен Блатечки нарани Диляна с думите си!

Ден след появата на Борил: Асен Блатечки нарани Диляна с думите си!
4.6 (92%) 10 votes

Асен Блатечки призна сина си и му даде името си, но нарани родилката Диляна Попова!

Чаровникът Асен Блатечки вече е горд татко на малкия Борил, който проплака вчера сутринта в столична клиника. Актьорът се държа подобаващо като родител и без да се замисли даде името си на детето. То ще се казва Борил Асенов Емилов като Асен Блатечки не се е противопоставил на решението на Диляна Попова сама да избере името на наследника му.

Асен Блатечки е бил неотлъчно в болницата по време на раждането. Ден по-късно обаче, той нарани родилката Диляна Попова с искреността си. Макар и пределно честен с нея, Асен Блатечки успял да предизвика сълзи в очите й с крайното си и окончателно решение – той ще бъде татко на Борил, но не и мъж на Диляна Попова. Това разкриха близки приятели на манекенката, станали свидетели на обидата, която тя не успяла да прикрие, въпреки усилието си.

Асен Блатечки

Асен Блатечки ще бъде татко за Борил, но не и мъж за Диляна Попова. И това е окончателно

След дълго мислене, Асен Блатечки е решил окончателно да продължи да живее със съпругата си Катя и дъщеря си, при които се завърна още лятото. Още утре той заминава по работа в Лондон, а след това с Катерина Горанова на морето, където двамата ще работят по общия си филм „Люси“.

„Асен Блатечки ще бъде отговорен баща, какъвто продължава да е за щерка си Катето. С Диляна обаче са твърде различни като характери, за да живеят заедно. Той й обясни директно, че ако двамата се съберат в името на малкия, това ще бъде по-скоро зле за него, защото скандалите и раздялата им след това ще бъдат неизбежни. Диляна Попова не може да предостави на Асен това спокойствие и душевна свобода, които вече 15 години му дава Катерина. И той отлично го осъзна“, коментират близки до младите родители.

Въпреки че е била подготвена за такова развитие, Диляна Попова не скрила, че е хранила тайни надежди Асен Блатечки да предпочете нея, щом види сина си. Но уви – жестоката истина се стовари отгоре й само ден след раждането.

„Диляна е силна и ще го разбере. Нормално е в първия момент да й е тежко и дори да си поплаче, но сме сигурни, че двамата с Асен Блатечки ще останат в добри отношения само ако живеят отделно“, убедени са техни колеги и приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ден след появата на Борил: Асен Блатечки нарани Диляна с думите си!”

 1. basi

  сеп. 22. 2014

  Баси, много гадно й го стовари тоя. Само не казвайте как тя го била отмъкнала от семейството му и едва ли не си го е заслужила. Напротив, Блатечки де факто няма семейство, той спи с всичко, което ходи, а жена му си затваря очите и търпи всички унижения.

 2. 1234

  сеп. 22. 2014

  Диляна е много красива наистина,но едно доказателство ,че най важно е да си красив отвътре,защото и най красивото лице не гарантира щастие и любов ако характера е кофти.а като се има предвид,че и ситуацията е кофти…

 3. Violina Lang

  сеп. 29. 2014

  ДА си пусне едно тестче, преди да го признава

Добавете коментар