Взрив в Къщата: Виж какво изкрещя Тачо на Зорница Линдарева!

Взрив в Къщата: Виж какво изкрещя Тачо на Зорница Линдарева!
4.6 (92%) 5 votes

Тачо крещи в несвяст на бившата си Зорница Линдарева, Жени изпада в истерия!

Същински взрив бе на път да срути Къщата на Вип Брадър, заради грандиозния скандал, който избухна между любовния триъгълник Тачо, Зорница Линдарева и Жени Калканджиева. Тримата шокираха съквартирантите с истеричните си крясъци, а и заплахи, които прозвучаха в ефир.

Най-неочаквано беше поведението на съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, който изкрещя нечувани думи срещу бившата си любовница Зорница Линдарева. Двамата седята един срещу друг на масата, когато бесният Тачо извика: „Ще те унижоща, бе! Искаш ли да ти взема всичко?! Здравето ще ти взема, ма!“ – и още куп „мили слова“ към тази, при която живя месеци наред.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева бе заплашена от бившия си Тачо

Шашната и видимо притеснена от изблика му, Зорница Линдарева се опита да се оправдае пред Жени Калканджиева, че с Тачо нямат сметки за уреждане, а просто са си говорили и „спорили“. Вместо да остане сдържана и възпитана, както обикновено, Жени Калканджиева едва не изпадна в истерия.

„Абе, какво ме интересува какво правите, бе?! Ако искате си легнете, не ми дреме! Разбра ли ме добре?!“, кресна на своя ред шестата по красота в света, а останалите съквартиранти на практика изглеждаха така, сякаш гемиите им бяха потънали.

Целия скандал между тримата ще можем да проследим от край до край още тази вечер, когато на всичко отгоре и двама от съквартирантите най-изненадващо ще си тръгнат от Къщата на Вип Брадър.

Явно напускането им ще е по тяхно желание, тъй като тази вечер ще бъдат и първите номинации за сезона, в който всеки от съквартирантите ще признае директно и откровено кой от всички иска да си тръгне и защо.

Нападки, обвинения, обиди и викове – това и още много повече обещават от екипа на риалитито за тази нощ, която гарантирано ще се помни дълго не само от живеещите в Къщата, а и от тези извън нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар