Алисия и Ники Михайлов се разделиха окончателно след последния му "подвиг"!

Всеки край е ново начало, но може би и едно ново начало е край на нещо старо. Както се получи между Алисия и Ники Михайлов, който доскоро се хвалеха с дългата си и стабилна връзка. Е, тя вече ще бъде записана в миналото - след последния "подвиг" на вратаря, в чието ново легло се настани не Алисия, а цели няколко чужди мадами.

Казваме ново легло, тъй като всички знаят, че Ники Михайлов се премести в Турция, където ще играе за тима на "Мерсин". Той е там вече близо месец, а Алисия така и не е отишла да го посети. Защото не е била поканена. Това разкриха скандално близки до Ники Михайлов, по чиито думи той окончателно е показал вратата на певицата /разбира се, без да й го каже очи в очи/.

[caption id="attachment_326131" align="alignright" width="300"]Алисия Приказката между Алисия и Ники Михайлов свърши[/caption]

След като се настанил в Турция, Ники Михайлов отначало се обаждал често на Алисия, но само на втората седмица разговорите им драстично оредели. В повечето случаи тя била тази, която го търси, докато той така и не се сещал за нея - улисан в многобройните си "ангажименти" да обикаля нощните клубове в южната ни съседка и да бройка тамошни хубавици.

"За краткото време, през което е в Турция, Ники Михайлов преспа с цели три момичета и то страшно красиви и засукани мацки. Може и да говорят, каквото искат за него, но дефакто той си е в правото - млад е, няма деца и семейство. Какво повече искат от него?! Разбира се, че ще си живее живота, докато може", коментират познати на Ники Михайлов, категорични, че е направил повече от достатъчно за Алисия и Валерко, които дори не са му истинско семейство.

Самата Алисия бързо научила за бойните подвизи на благоверния си зад граница и го понесла много тежко. Но с присъщата си гордост и инат, тя била твърда в решението си, че кракът й няма да стъпи в новия дом на Ники Михайлов, нито пък ще позволи синът й да го вижда повече.

"Алисия е много разочарована и се чувства предадена, но истината винаги е някъде по средата. А и всеки има право да си търси щастието, нали?!", заключват познати на Ники Михайлов.