Красивата щерка на Гала - Мари Будева я разплака!

Любимата на мнозина водеща Гала бе доведена до сълзи от най-скъпото си същество - красивата си дъщеря Мари Будева. Момичето, което е в тийнейджърска възраст, направи нещо толкова неочаквано и изненадващо, че дори родителката й не повярва на очите си.

Мари Будева публично призна за свой баща половинката на Гала - Стефан Николов като под общата им снимка във Фейсбук написа най-сладкия и умилителен коментар, гласящ: "детенце и тати". Думите на щерката на Гала са придружени с усмивка и сърце, с което момичето засвидетелства голямата си обич и уважение към доведения си баща, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_326135" align="alignright" width="300"]Гала Ето го най-голямото богатство на Гала - сладката Мари[/caption]

Познати на Гала коментираха, че водещата не сдържала сълзите си и се разплакала от радост от думите на дъщеря си, която Стефан Николов също приема като свое родно дете. Двамата с Гала са решили да имат и свой общ наследник като за целта Гала ще забременее ин витро. Мари Будева обаче ще си остане тяхната първа и голяма гордост.

Фактът, че момичето приема като свой татко Стефан Николов, изобщо не означава, че Мари не поддържа връзка с биологичния си отец и не се разбира с него. Напротив - сладураната пази много свои снимки с родния си татко, с когото често се вижда и двамата прекарват незабравими моменти заедно.

[caption id="attachment_326136" align="aligncenter" width="300"]Под тази снимка със Стефан, Мари написа "детенце и тати" Под тази снимка със Стефан, Мари написа "детенце и тати"[/caption] [caption id="attachment_326137" align="aligncenter" width="300"]Мари е в отлични отношения и с родния си баща Мари е в отлични отношения и с родния си баща[/caption] [caption id="attachment_326138" align="aligncenter" width="200"]Заедно със семейството на биологичния си татко Заедно със семейството на биологичния си татко[/caption]

Най-голямата гордост на Гала обаче е това, че дъщеря й Мари по нищо не прилича на повечето разглезени отрочета на родните Вип персони. Нито щерката на Анелия - Ивон, нито Симона Загорова на Глория могат да стъпят на малкия пръст на Мари, която вместо тъпите селфи муцуни, публикува в профила си мисли на велики творци, красиви пейзажи и собствени разсъждения, каквито чалга наследничките не могат да проумеят, камо ли да родят със собствените си глави.

[caption id="attachment_326139" align="aligncenter" width="300"]Щерката на Гала е едновременно красиво и умно момиче Щерката на Гала е едновременно красиво и умно момиче[/caption]

Вижте сами снимките на умната и красива Мари Будева и сами се уверете защо Гала има най-голямата радост и късмет в живота си с дете като нея.