Гала се разплака: Не очакваше това от Мари! (СНИМКИ)

Гала се разплака: Не очакваше това от Мари! (СНИМКИ)
5 (100%) 6 votes

Красивата щерка на Гала – Мари Будева я разплака!

Любимата на мнозина водеща Гала бе доведена до сълзи от най-скъпото си същество – красивата си дъщеря Мари Будева. Момичето, което е в тийнейджърска възраст, направи нещо толкова неочаквано и изненадващо, че дори родителката й не повярва на очите си.

Мари Будева публично призна за свой баща половинката на Гала – Стефан Николов като под общата им снимка във Фейсбук написа най-сладкия и умилителен коментар, гласящ: „детенце и тати“. Думите на щерката на Гала са придружени с усмивка и сърце, с което момичето засвидетелства голямата си обич и уважение към доведения си баща, видя Kliuki.bg.

Гала

Ето го най-голямото богатство на Гала – сладката Мари

Познати на Гала коментираха, че водещата не сдържала сълзите си и се разплакала от радост от думите на дъщеря си, която Стефан Николов също приема като свое родно дете. Двамата с Гала са решили да имат и свой общ наследник като за целта Гала ще забременее ин витро. Мари Будева обаче ще си остане тяхната първа и голяма гордост.

Фактът, че момичето приема като свой татко Стефан Николов, изобщо не означава, че Мари не поддържа връзка с биологичния си отец и не се разбира с него. Напротив – сладураната пази много свои снимки с родния си татко, с когото често се вижда и двамата прекарват незабравими моменти заедно.

Под тази снимка със Стефан, Мари написа "детенце и тати"

Под тази снимка със Стефан, Мари написа „детенце и тати“

Мари е в отлични отношения и с родния си баща

Мари е в отлични отношения и с родния си баща

Заедно със семейството на биологичния си татко

Заедно със семейството на биологичния си татко

Най-голямата гордост на Гала обаче е това, че дъщеря й Мари по нищо не прилича на повечето разглезени отрочета на родните Вип персони. Нито щерката на Анелия – Ивон, нито Симона Загорова на Глория могат да стъпят на малкия пръст на Мари, която вместо тъпите селфи муцуни, публикува в профила си мисли на велики творци, красиви пейзажи и собствени разсъждения, каквито чалга наследничките не могат да проумеят, камо ли да родят със собствените си глави.

Щерката на Гала е едновременно красиво и умно момиче

Щерката на Гала е едновременно красиво и умно момиче

Вижте сами снимките на умната и красива Мари Будева и сами се уверете защо Гала има най-голямата радост и късмет в живота си с дете като нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала се разплака: Не очакваше това от Мари! (СНИМКИ)”

  1. Хахах

    сеп. 23. 2014

    Аз този коментар “ детенце и тати“ го разбирам саркастичен,защото изглеждат като мадама с гаджето си,и най вече защото тя си има тати,а той също си има детенце .Гала е плакала разбира се,защото е видяла ,че Мари и Стефан един до друг изглеждат като влюбена хармонична двойка…да не плаче и още само докато опитва инвитро,Мари да зачене инвиво от тати

Добавете коментар