Евгени Минчев се има за нещо голямо в Къщата, което обижда най-великата вътре Йорданка Христова!

Каква наглост - Евгени Минчев се обяви за най-голямата звезда във "ВИП Брадър 2014", научи Kliuki.bg. Това е огромна обида към Йорданка Христова, която всички определят като единствената, която би могла да се нарече истински ВИП в Къщата. Евгени обаче счита, че той е нещо повече и се има за най-известния вътре. Това той го обяви в разговор пред всички и по този начин нарани естрадната ни звезда. Йорданка не остана никак доволна от чутото, като дори се забеляза и леко разгневяване от нейна страна, защото наглостта на Минчев вече започва да идва в повече на останалите.

[caption id="attachment_326153" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев вбеси Йорданка Христова с наглост Евгени Минчев вбеси Йорданка Христова с наглост[/caption]

Сега думите на Камелия Воче за Евгени вече не изглеждат толкова нелепи. Само за няколко дни той извъртя мнението си и се провъзгласи за номер едно в Къщата. Припомняме, че в нощта на старта на "ВИП Брадър" Минчев обяви Йорданка Христова за номер 10, а себе си постави под номер 9. Тогава той отново показа наглост, слагайки едва 7 на Камелия Тодорова, без изобщо да е ясно с какво той е с две единици над Ками.

Лицемерието на Евгени Минчев обаче не може да се скрие толкова дълго и само след седмица той разкри истинските си виждания за известността на хората вътре. Той се има за повече ВИП от Йорданка Христова, без да осъзнава жестоката истина, че даже Жени Калканджиева го бие по известност. Дори и "лорд", който сам си сложи пред името, не може да скрие факта, че повече ВИП от Йорданка Христова в Къщата няма. Всъщност тя изглежда като единствената, която има някакво право да участва в шоу с подобно име.

Дали певицата ще си го върне на Евгени Минчев и ще го накаже за наглостта му, ще узнаем на живо само след минути, когато започват първите номинации в тазгодишното издание.