Симона Загорова е била точно като гаджето си, когато и двамата са били малки!'

Невероятно, но е истина. Симона Загорова и Симеон Данев наистина са родени един за друг, поне външно. Двамата са изглеждали направо като близнаци, когато са били малки. Kliuki.bg се добра до снимка, която ги представя като напълно еднакви. Симеон е с година по-голям, но на възрастта на щерката на Глория е изглеждал точно като настоящото си гадже. Нещо, което изглежда просто абсурдно, но очевидно съдбата знае своята работа и защо е срещнала двамата.

[caption id="attachment_326177" align="alignright" width="300"]Симона Загорова целува момчето, на което приличаше като малка Симона Загорова целува момчето, на което приличаше като малка[/caption]

Симеон Данев е първият сериозен възлюбен на Симона Загорова и тя не го крие. Дори се счита, че това първото момче, с което Мони е имала някакви по-специални физически контакти, тъй като тя е с него вече над 2 години, а е едва 17-годишна. Любовта им обаче изглежда така чиста и непринудена, че кара мнозина да й се възхищават. Двамата са много близки и въпреки епизодичните сцени на ревност от страна на Симеон, Загорова е изцяло отдадена на тази връзка.

[caption id="attachment_326178" align="alignleft" width="300"]Симона Загорова (вляво) и Симеон Данев (вдясно) Симона Загорова (вляво) и Симеон Данев (вдясно)[/caption]

Глория одобрява напълно любовта на щерка си и не й прави забележки за нищо. Това от една страна е превърнало Симона в разглезено дете, но пък от друга - тя е лишена от всякакви комплекси, каквито много родители насаждат у децата си по време на детството.

Наистина е интересна подробност, че Симона Загорова е изглеждала като Симеон Данев преди около 16 години. Днес, разбира се, двамата са доста рзлични във визията си, но явно съдбата има принос в случая да се получи нещо между тях.

Сега остава да разберем развръзката и докъде точно ще стигне Симона Загорова в отношенията си със своя любим. Говореше се, че може да има дори сватба, което няма да е лишено от логика.