ВИП Брадър 2014: Образцов дом се оказа най-искреното излъчвано до момента реалити в родния ефир

ВИП Брадър 2014: Образцов дом спусна най-болезнената мисия на съквартирантите, за да си осигурят бюджет. Звездите пък изненадаха зрителите – сериозна част от тях си позволиха откровеност, на каквато не сме се надявали, видя kliuki.bg.

Най-скандалните признания от „Играта с кубчетата” бяха:

Зорница Линдарева заяви с гордост, че е била с „няколко” женени мъже. Обичала и Тачо, и Настоящия си партньор, който си имал „законна другарка” седемнадесет години, но се развел заради нея. Мъжлето на Жени бил доста качествен любовник, но тя никак не искала да наранява нечие достойнство с признанията си. Общо-взето на съквартирантите и зрителите на ВИП Брадър 2014 стана ясно, че „кака Зорче” обича да е с женени мъже.

Атанас Месечков събуди симпатии със своите кубчета. Той разплака половината съквартиранти с ужасната история как на 20 години преборил рака. Подразни Иво с история, че още е влюбен в Мика. Най-любопитното е, че си каза това, което вълнува всички „Бил съм с мъже, бил съм и с жени”. Месечков обаче не се определя като обратен – бил приключил с „разследването” за себе си и искал семейство. Точно последното запали искрата в Евгени, който започна да „храни” съквартирантите като ги изкарва лъжци, лицемери и каквито там му дойде на езика.

nasko mesechkov bg

Разкритието на Кучкова е, че спи с политик, разведен, който иска да крие. Била е с женен, но и него го криела (не като ужасната Линдарева – намекна плеймейтката). elikuchkiva bg Моделът Мартинов пък пръв уличи Жени Калканджиева в лъжа. Преди дни модната шефка твърдеше, че не му е била гадже. Той обаче си каза в прав текст: „Спал съм с Жени”. Били са заедно, бил влюбен в нея и това го знаели всичките им близки во главе с Тачо.

Красавецът явно си пада по Мис Българии, защото и с Теди Бургазлиева е имал връзка. Тя го зарязала обаче не заради наклонностите му (Евгени да престанел с погледите!), нито пък бил стриптийзьор в Маями.

martinob bg

Влади Въргала призна проблема си с алкохола. Борил се с помощта на специалист, но семейството му е на път да се разпадне. Имал финансови проблеми и сега бил във ВИП Брадър 2014, защото обичал жена си.

vladi vargala bg

Йорданка Христова призна, че дъщеря й е „различна”. Това обаче не й пречило, защото обича детето си.

yordanka bg

Жени Калканджиева за първи път се разплака в реалити. Поводът беше измяната на Тачо, който допуснал да й звънят от списание и така разбрала от медиите, че е с друга. Красавицата нямаше проблем да заяви, че семейството й експериментирало с трети човек в леглото.

evgenia bg

Кали призна, че преживяла изнасилване два пъти. Правела го, за да поиска законите в България да се променят и неизвестните жертви да не се срамуват от преживяното. Тя обаче обвини съквартирантите си в лицемерие и лъжа – половината момичета в Къщата също го преживели, но не смеели да си кажат.

kali bg

Евгени Минчев не понесе аплодисментите към Кали и поиска вниманието за себе си с признание. Лягал си с хора за пари, защото това било голяма власт. Много се гордеел, защото от 15-те апартамента, които имал, единият е изплатен така.

evgeni bg

Венета Райкова и Патрашкова оцениха достойно откровенията им, но съквартирантите бяха наказани с минимален бюджет от 300 лв. Евгени Минчев забърка кашата като нападна приятелката си Йорданка Христова. ПР-ът започна да удря по кубчетата, да я обижда, защото дамата поиска да се спрат „тези гейски истории”. В отговор получи епитети като „некадърна комунистическа певица” и „майка на ле*бийка”.

Последният скандал доведе до разваляне на отношенията с Политбюрото и взаимното им номиниране за изгонване от ВИП Брадър 2014.