Неочаквано: Решението на Слави Трифонов разплака Николета в нюзрума!

Неочаквано: Решението на Слави Трифонов разплака Николета в нюзрума!
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов показа на Николета още от началото кой дърпа конците!

Огромен скандал се завихри в нюзрума на Би Ти Ви преди два дни, когато най-новото лице на медията – Николета Лозанова публично се разрева в нюзрума на телевизията. Причината за истерията й е Слави Трифонов, който още от самото начало й показа кой дърпа конците. Но го направи по най-бруталния начин.

Слави Трифонов предизвика истерията на Николета Лозанова като спря пилотния епизод на новото й предаване „Папараци“. То бе рекламирано дни наред и трябваше да стартира тази неделя след първия епизод на „Гласът на България“, от 22 часа. Е, това обаче не се случи, въпреки че феновете на Николета го очакваха с нетърпение.

Слави Трифонов

Слави Трифонов спря предаването на Николета Лозанова като дори не си направи труда да я уведоми

„Слави Трифонов взе решението Николета да стартира седмица по-късно, идната неделя, а причината бе повече от логична – Слави искаше целият интерес и внимание на зрителите да остане върху „Гласът на България“ и да не се размива с второ ново предаване същата вечер. Погледнато реално, преценката на Слави Трифонов е съвсем правилна, но Николета не го разбра“, коментират очевидци, видели истеричните сълзи на плеймейтката в нюзрума.

Съпругата на Валери Божинов се намирала там и говорила с новите си колеги, когато й съобщили новината за решението на Слави Трифонов, вече одобрено от шефовете на медията. Първоначалната реакция на Николета Лозанова била да се развика и фръцне, но миг по-късно се осъзнала и просто заплакала, разказват присъстващи на драмата.

До момента поне Слави Трифонов и Николета Лозанова не са се срещали очи в очи, но Дългия бил моментално уведомен за задочния си скандал с жената на Валери Божинов.

„Николета е още нова, но ще свикне. В Би Ти Ви тя няма да има възможността да си разиграва коня така, както й скимне и ще разбере, че не може да стъпи и на малкото пръстче на Слави Трифонов що се отнася до авторитет и ръководни правомощия. И колкото по-скоро го осъзнае, толкова по-добре за нея“, убедени са новите колеги на капризната красавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Неочаквано: Решението на Слави Трифонов разплака Николета в нюзрума!”

  1. Диети и билки

    сеп. 23. 2014

    Важно е сеир да става…

Добавете коментар